Menu

Yrittäjät

Haluatko, että työkyvystäsi huolehtiminen olisi mutkatonta ja suunnitelmallista? Kaipaatko  jämäkkää palvelua ja apua tuottavuutesi varmistamiseksi?

Tässä neljä hyvää syytä valita Diacor työterveyspalveluidesi kumppaniksi:

1. Olet yrityksesi tärkein työntekijä

Me ymmärrämme, että yrityksesi tärkein voimavara olet sinä. Terveytesi ja tuottavuutesi ovat kriittisiä yrityksesi menestymisen kannalta. Asiakkaanamme tiedät olevasi hyvissä käsissä ja saat käyttöösi moniammatillisen työterveystiimimme osaamisen.

2. Minimoi sairastaminen, maksimoi tuottavuus

Työkykyysi ja terveyteesi investoidut eurot palautuvat moninkertaisina takaisin. Sairastaminen tulee yrittäjälle kalliiksi, varsinkin jos olet itse yrityksesi ainoa työntekijä. Modernit palvelumme on suunniteltu tuottamaan terveyshyötyä  ja ennaltaehkäisemään sairastamista, asiakkaan tarpeet kuunnellen.

3. Kattavasti lähellä

Meillä on pääkaupunkiseudun kattavin lääkäriasemaverkosto. Helsingin, Vantaan, Kirkkonummen ja Espoon alueella on peräti 13 täyden palvelun lääkäriasemaa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisäksi meillä on lääkäriasema Turussa.

4. Teet hyvän tekemisen mahdolliseksi

Olemme 100 % kotimainen. Suurin omistajamme on Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö, joka auttaa yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä. Suurin osa osingoistamme maksetaan omistajasäätiöllemme.

5. Työterveyden yleisimmät hinnat vuodelle 2017

Työterveyden yleisimmät hinnat vuodelle 2017 löydät täältä
 

 

Kysy lisää

Virhe lähettäessä lomaketta!