Menu

Terve työyhteisö -palvelut

Millainen fiilis on tulla töihin? Terveessä työyhteisössä tunnetaan omat kipukohdat ja vahvuudet, jotka edistävät terveyttä, hyvinvointia ja työn sujuvuutta. Työntekijöiden kokemukset esille nostamalla työhyvinvointi ei ole enää vain fiilistä, se on myös tiedolla johtamista. Keskinäiset välit, kyky innovoida ja vastuunotto vaikuttavat työyhteisön mahdollisuuteen menestyä.  

Terve työyhteisö -palveluita:

  • Työyhteisöstä ja työn luonteesta syntyvät valmennukset, esimerkiksi mindfulness, voimavarat, motivaatio tai kriisistä selviäminen. Järjestämme myös ensiapukoulutuksia.
  • Työyhteisön kasvun tuki mm. kulttuurimuutoksen, myönteisen ilmapiirin aikaansaamiseksi tai syrjinnän ja huonon käytöksen ratkaisemiseksi.
  • Vaikuttavuusarvioidut kyselyt ja terveystutkimukset sekä niiden pohjalta riskiryhmien tunnistaminen sekä jatkotoimenpiteiden ja hoitopolkujen toteuttaminen.
  • Apu työyhteisön kohtaamiin yllättäviin, elämästä johtuviin kriiseihin, joiden työstämisessä autamme. Tällaisia ovat esimerkiksi yt-tilanteet, kriisipäivitystyö ja -tuki, työyhteisösovittelu ja työkykyneuvottelu.

Moniammatillisen työyhteisömme ansiosta me pystymme auttamaan laajasti. Yrityksenne käytössä ovat lääkärit, hoitajat, psykologit ja fysio- ja ravitsemusterapeutit. Räätälöimme Terve työyhteisö -palvelut yrityksenne uniikki tilanne ja tarve huomioiden. 

Kysy lisää

Virhe lähettäessä lomaketta!