Menu

Suuret ja keskisuuret yritykset

Tuottavatko nykyiset työterveyden panostuksenne riittävästi? Haluatko varmistua, että hyvinvointiin tehdyt investoinnit kohdentuvat oikein ja tuottavat hyvin? Kaipaatko jämäkkää palvelua, joka kasvattaa henkilöstösi tuottavuutta?

Tässä neljä erinomaista syytä valita meidät työterveyspalveluiden yhteistyökumppaniksi:

1. Kannattavia sijoituksia hyvinvointiin

Oikein työkykyyn investoidut eurot palautuvat moninkertaisina takaisin. Hyvinvoivat työntekijät kasvattavat yrityksen kilpailukykyä. Meidän ydinosaamisemme on auttaa tekemään hyvinvoinnin johtamisesta helppoa, järkevää ja kannattavaa.

2. Vaikuttavaa ennaltaehkäisyä

Moderni työterveys ennaltaehkäisee työperäisiä sairauksia ja niistä johtuvaa työkyvyn heikkenemistä.. Sairastaminen tulee kalliiksi niin yhteiskunnalle, yritykselle kuin työntekijällekin. Me pidämme huolta, että terveysinvestointisi kohdentuvat tehokkaimmin – vähemmän sairaudenhoitoon ja enemmän työkykyriskien ennaltaehkäisyyn.

3. Kattavasti lähellä

Meillä on pääkaupunkiseudun kattavin lääkäriasemaverkosto. Helsingin, Vantaan, Kirkkonummen ja Espoon alueella on peräti 13 täyden palvelun lääkäriasemaa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Takaamme yrityksesi työntekijöille laadukkaat palvelut myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle alihankintaverkostomme kautta.

4. Teet hyvän tekemisen mahdolliseksi

Olemme 100 % kotimainen. Suurin omistajamme on Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö, joka auttaa yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä. Suurin osa liiketoimintamme tuloksesta osingoistamme maksetaan osinkoina omistajasäätiöllemme.

Kysy lisää

Virhe lähettäessä lomaketta!