Menu

Pienyritykset

Tuottavatko nykyiset työterveyden panostuksenne riittävästi? Kaipaatko jämäkkää palvelua, joka kasvattaa henkilöstösi tuottavuutta?

Tässä viisi hyvää syytä valita Diacor työterveyspalveluiden kumppaniksi:

1. Keskitymme oikeisiin asioihin

Ymmärrämme, että pienyritykselle yhdenkin työntekijän panos voi olla kriittinen. Toimitusjohtajan aika ei välttämättä riitä työterveyssuunnitelman yksityiskohtien jatkuvaan pohtimiseen. Me Diacorissa haluamme tehdä asiat järkevästi, helposti ja luotettavasti. Sinulle jää aikaa keskittyä ydinliiketoimintaan.

2. Kannattavia sijoituksia hyvinvointiin

Oikein työkyvyn edistämiseen ja ylläpitoon investoidut eurot palautuvat moninkertaisina takaisin. Hyvinvoivat työntekijät kasvattavat yrityksen tuottavuutta ja kilpailukykyä. Me autamme löytämään kullekin yritykselle oikeat ratkaisut.

3. Edistämme terveyttä, vähennämme sairastamista

Moderni työterveys ennaltaehkäisee työperäisiä sairauksia ja niistä johtuvaa työkyvyn heikkenemistä. Sairastaminen tulee kalliiksi niin yhteiskunnalle, yritykselle kuin työntekijällekin. Me pidämme huolta, että terveysinvestointisi kohdentuvat tehokkaimmin – vähemmän sairaudenhoitoon ja enemmän työkykyriskien ennaltaehkäisyyn.

4. Kattavasti lähellä

Meillä on pääkaupunkiseudun kattavin lääkäriasemaverkosto. Helsingin, Vantaan, Kirkkonummen ja Espoon alueella on peräti 13 täyden palvelun lääkäriasemaa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisäksi meillä on lääkäriasema Turussa. Takaamme yrityksesi työntekijöille laadukkaat palvelut myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle alihankintaverkostomme kautta.

5. Teet hyvän tekemisen mahdolliseksi

Olemme 100 % kotimainen. Suurin omistajamme on Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö, joka auttaa yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä. Suurin osa liiketoimintamme tuloksesta maksetaan osinkoina omistajasäätiöllemme.

Kysy lisää

Virhe lähettäessä lomaketta!