Menu

Palveluohjaus

Palveluohjaus perustuu työterveyshoitajan puhelimitse tekemään hoidontarpeen arviointiin, jolloin työntekijät saavat apua nopeammin ja tehokkaammin. Palveluneuvonnassamme asiantuntevat työterveyshoitajat ovat valmiina auttamaan kaikissa terveyteen liittyvissä kysymyksissä, työntekijän ei tarvitse aina lähteä kipeänä lääkäriasemalle. Tavoitteenamme on tarjota työntekijöille helppoa ja henkilökohtaista palvelua.

Palveluohjaustiimi

1. Päivystävän työterveyshoitajan linja

Yrityksenne työntekijät voivat soittaa päivystävän työterveyshoitajan puhelimeen, joka palvelee arkisin 8-16 välillä numerossa 09 7750 7777. Työterveyshoitajamme tekee puhelimessa mm. hoidon tarpeen arvion, kirjoittaa tarvittaessa poissaolotodistuksen sekä antaa neuvontaa ja ohjausta.

2. Palveluohjaus

Tarjoamme yrityksellesi kiinteähintaisen palveluohjauksen, joka tuo ennakoitavuutta kustannuksiin sekä pitää lyhyet sairauspoissaolot kurissa. Palveluohjauksesta hyötyvät eniten yritykset, joiden sairaanhoidon kustannukset ja/tai lyhyet sairauspoissaolot ovat nousussa. Palveluohjaus on aina lähelläsi ja ammattilaiset tavoitettavissa laajoin aukioloin: ma-pe 6.30-20.30, la 7-15 ja su (sekä arkipyhät) 9-15.

3. eLääkäriasema

eLääkäriasema on Diacorin henkilökohtainen terveyssivusto, jossa voit tarkastella turvallisesti ja maksutta Diacorissa kirjattuja omia terveystietoja, tutkimustuloksia, lääkemääräyksiä sekä rokotetietoja. eLääkäriasemalle voi myös kirjata muistiin muita henkilökohtaisia terveystietoja. Työterveysasiakkaillamme on lisäksi mahdollisuus käyttää eLääkäriaseman maksullisia lisäpalveluja kuten eLääkärin viestipalvelua, mikäli asiasta on sovittu yrityksen työterveyssopimuksessa.

4. Työterveyden palveluportaali

Työterveyden palveluportaali on työterveysasiakkaidemme yhteyshenkilöille tarkoitettu sähköinen palvelukanava. Palveluportaalissa voit lähettää ja vastaanottaa tietoturvallisesti viestejä meille, päivittää oman organisaation muuttuvia käyttäjätietoja, tarkastella yrityksen työpaikkaselvityksiä ja toimintasuunnitelmia, ilmoittaa työterveystiimille yrityksenne työntekijöiden sairauspoissaolotietoja, seurata työterveyden kustannuskehitystä työterveysraportin kautta, sekä tutustua Diacorin palveluihin.

Lisätietoa palveluportaalista saat työterveyshoitajaltasi.

Kysy lisää

Virhe lähettäessä lomaketta!