Menu

Julkisyhteisöt

Tuottavatko nykyiset työterveyden panostuksenne riittävästi? Haluatko varmistua, että hyvinvointiin tehdyt investoinnit kohdentuvat oikein ja tuottavat hyvin? Kaipaatko jämäkkää palvelua, joka kasvattaa henkilöstösi tuottavuutta?

1. Vaikuttavaa ennaltaehkäisyä

Moderni työterveys ennaltaehkäisee työperäisiä sairauksia ja niistä johtuvaa työkyvyn heikkenemistä. Sairastaminen tulee kalliiksi niin yhteiskunnalle, yritykselle kuin työntekijällekin. Me pidämme huolta, että terveysinvestointisi kohdentuvat tehokkaimmin – vähemmän sairaudenhoitoon ja enemmän työkykyriskien ennaltaehkäisyyn.

2. Kokenut julkisyhteisöjen kumppani

Meillä on kattava kokemus julkisten työnantajien työterveyspalveluiden menestyksekkäästä hoidosta. Keskustelemme mielellämme kunta-asiakkaiden kanssa hyvistä vaihtoehdoista ulkoistaa työterveyspalvelut meille. Toimivien työterveyspalveluiden lähtökohtana on asiakaskohtaisten tarpeiden tunteminen, kustannustehokkuus ja vastuullinen yhteistyö. Diacor on Hanselin puitesopimustoimittaja kaudelle 2013-2018.

3. Kattavasti lähellä

Meillä on pääkaupunkiseudun kattavin lääkäriasemaverkosto. Helsingin, Vantaan, Kirkkonummen ja Espoon alueella on peräti 13 täyden palvelun lääkäriasemaa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Takaamme yrityksesi työntekijöille laadukkaat palvelut myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle alihankintaverkostomme kautta.

4. Teet hyvän tekemisen mahdolliseksi

Olemme 100 % kotimainen. Suurin omistajamme on Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö, joka auttaa yhteiskunnan heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä. Suurin osa osingoistamme maksetaan omistajasäätiöllemme.

5. Laatu kunnossa

Meillä on DNV Certification Oy Ab:n myöntämä ISO 9001:2008 standardin mukaisen laatusertifikaatti, joka kattaa työterveyshuollon ja sitä tukevat toiminnot. Laadunvalvonta ja -kehittäminen ovat osa päivittäistä tekemistämme. Laatuamme arvioidaan säännöllisesti sekä sisäisin että ulkoisin auditoinnein että säännöllisissä asiakastyytyväiskyselyissä.

 

Ota yhteyttä

Hansel- ja kunta-asiakkuuksissa Sinua palvelee Riitta Roslander riitta.roslander@diacor.fi

Kysy lisää

Virhe lähettäessä lomaketta!