Menu

Ota yhteyttä

Alle 20 henkilöä työllistävät

Marika Koski

myyntineuvottelija, pääkaupunkiseutu ja Turku 050 322 6151

Pitkä työkokemukseni sosiaalialalta ja terveysalan asiakaspalvelutehtävistä ovat olleet opettavaisia. Hyvä palvelu ja molemminpuolinen luottamus ovat mielestäni tärkeitä asioita yhteistyössä. Jokainen yritys on omanlaisensa. Ota yhteyttä niin keskustellaan, mikä on oikea vaihtoehto työterveyspalveluiden suhteen juuri sinun yrityksellesi.

Yli 20 henkilöä työllistävät

MIKKO KOIVU

asiakkuusjohtaja 0400 606 102

Yritys menestyy, kun ihminen menestyy työssään. Jotta tämä olisi mahdollista, on tunnistettava ne yrityksen rakenteet, jotka edistävät ja ehkäisevät menestystä.  Kun mietit, miten saisitte henkilöstön menestymään työssään ja tekemään hyvää tulosta, ole meihin yhteydessä. Me teemme yrityksellesi räätälöiden kokonaisuuden, jonka tavoitteena on tukea tuloksentekoa. Vaikuttavuus syntyy työn, johtamisen, työyhteisön ja työntekijän terveyden vahvistamisesta. Odotan innolla yhteydeottoasi, keskustellaan lisää!

Pia Kontti

myyntijohtaja 0400 314 785

Positiivinen asiakaskokemus sekä vaikuttavien työterveysratkaisujenrakentaminen ovat myyntityömme keskiössä. Rakennamme asiakaskohtaiset ratkaisut aina asiakkaan aitoihin tarpeisiin perustuen. Tavoitteenamme on saavuttaa asiakkaiden kanssa aito kumppanuus, jonka avulla pystymme yhteisesti luomaan liiketoimintaa tukevaa, vaikuttavaa työterveyttä sekä onnistuneita tuloksia. Perusta tälle kumppanuudelle rakennetaan jo ensimmäisessä tapaamisesta. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin pohditaan yhdessä ratkaisuja juuri teidän tarpeisiinne

Kristian kurikka

asiakkuuspäällikkö, pääkaupunkiseutu ja Turku 040 830 4282

Henkilöstön hyvinvointi ja innostuneisuus vaikuttavat suoraan yrityksen kykyyn kasvattaa ja kehittää liiketoimintaansa. Tämän olen huomannut yrittäjäurallani ja lukuisissa liiketoiminnan kehittämisen työtehtävissäni. Psykologin koulutus ja isältäni peritty uteliaisuus auttavat minua löytämään parhaan ratkaisun asiakkaillemme. Olethan rohkeasti yhteydessä!

Pekka Poutsalo

asiakkuuspäällikkö, pääkaupunkiseutu 040 828 2693

Työterveys on voimakkaassa muutoksessa. Vanhat keinot eivät toimi ja on aika tehdä asioita uudelle tavalla. Tulen mielelläni tapaamaan teitä ja kuulemaan tarpeistanne ja odotuksistanne. Tahdomme olla kanssanne toteuttamassa uudenlaista, aktiivista ja vaikuttavaa työterveysyhteistyötä, jolla saadaan yrityksenne henkilöstötuottavuus nousuun ja sairastamisen kustannukset laskuun.  

Pauliina Suhonen

asiakkuuspäällikkö 050 587 0054

Asiakkuuspäällikkönä vastaan nykyasiakkaidemme asiakasyhteistyön tiivistämisestä ja syventämisestä.Pyrin jatkuvasti uudistumaan ja kehittämään itseäni. Työterveyden opintojen lisäksi olen syventänyt osaamistani kehittämisen ja johtamisen koulutuksella. Aloitin työurani Diacorissa 2007 työterveyshoitajana, siirryin tehtävään työympäristöasiantuntijan työstä. Ennen nykyistä työnkuvaani työskentelin työterveyden palvelupäällikkönä vastaten yritysliiketoimintaan liittyvistä asioista. Kokemukseni työhyvinvointiin liittyvien asioiden parissa työskentelystä luo vankan perustan, jolle rakentaa. Olen parhaimmillani päästessäni kehittämään vaikuttavaa työterveysyhteistyötä yhdessä asiakkaidemme ja nimettyjen tiimien kanssa.

Lena Långbacka

asiakkuuspäällikkö 050 462 7906

Olen työskennellyt työterveyshoitajana Diacorissa  viimeisen viiden vuoden ajan ja siirtynyt siitä asiakkuuspäällikön tehtävään syyskuussa 2015. Sitä ennen työskentelin pitkään sairaanhoitajana sairaalamaailmassa. Luonteeltani olen ulospäin suuntautunut tiimityöntekijä. Mielekkyyden ja motivaation työhön tuovat erilaiset asiakaskohtaamiset ja yhdessä tekeminen. Elämässäni nautin perheen läsnäolosta, liikunnasta, ystävistä, hyvästä ruoasta, lukemisesta, elokuvista ja teatterista.

Elina Punnonen

asiakkuuspäällikkö 050 462 7855

Olen työskennellyt työterveyshoitajana jo useamman vuoden ennen Diacoriin tuloa.  Diacorissa olen ollut vuodesta 1998. Olen tehnyt työterveyshoitajan ja vastaavan työterveyshoitajan työtä useammalla Diacorin lääkäriasemalla. Olen saanut olla mukana useassa erilaisessa työterveydenkehityshankkeessa ja siten päässyt tutustumaan moniin diacorilaisiin. Asiakkuuspäällikön työssä olen ollut vuodesta 2008. Nykyisessä tehtävässäni vastaan Diacorin osapalveluasiakkuuksista sekä muutamasta suuresta kokonaisvaltaisesta asiakkuudesta.

Heli Länsivire

sopimuspäällikkö 050 462 7837

Toimin esimiehenä asiakasrekisteritiimissämme, joka auttaa ja neuvoo työterveysasiakkaidemme yhteyshenkilöitä sopimuksiin ja asiakkuuteen liittyvissä asioissa. Parhaiten meidät tavoittaa asiakaspalvelu@diacor.fi tai sopimukset@diacor.fi osoitteista. 

Anni oksanen

sopimusneuvottelija 040 746 6672

Mikäli yrityksesi sopimusasioissa tapahtuu muutoksia, voit olla yhteydessä minuun. Työssäni sopimusneuvottelijana autan yritystäsi löytämään oikean palveluiden laajuuden ja neuvon mielelläni kaikissa sopimusmuutoksiin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä, niin katsotaan sopimusasiat yhdessä kuntoon.