Menu

Tikkurila

Diacor Tikkurila sijaitsee kauppakeskus Tikkurin vieressä  ja uuden kauppakeskus Dixin, Tikkurilan uuden rautatieaseman ja bussiterminaalin välittömässä läheisyydessä tarjoten monipuoliset lääkäri- ja tutkimuspalvelut. Olemme myös yksi Diacorin rokotusasemista.

 

Monipuoliset fysioterapiapalvelut

Lääkäriasemalla sinua palvelevat  asiantuntevat fysioterapeuttimme, jotka tekevät mm. alaraaja-analyysejä. Fysioterapeuteista osa käyttää hoitona myös akupunktiota kipujen lievittämiseen ja lihasten rentouttamiseen, osa on OMT- fysioterapeutteja. Lue lisää fysioterapiasta tästä.

Jalkavaivoja?

Aiheuttaako esim. diabetes, reuma, psoriasis tai sydän- ja verisuonisairaudet sinulle jalkavaivoja? Nyt jalkojenhoitajan (AMT/sairaanhoitaja) vastaanotot Diacor Tikkurilassa.

 

Osoite

Unikkotie 5 a A, 2. krs.
01300 Vantaa

 

Puhelin

Ajanvaraus 09 7750 800
Vaihde 09 7750 8666
Faksi 09 7750 8699


Palvelemme

Maanantai-torstai
7.30-19
Perjantai
7.30-18
Lauantai-sunnuntai
10-15

Laboratorio on avoinna lääkäriaseman aukioloaikojen mukaisesti.

Röntgen on avoinna arkisin lääkäriaseman aukioloaikojen mukaisesti ja suljettuna viikonloppuisin. Vuoden 2016 alusta alkaen lähin myös viikonloppuisin palveleva röntgen on Diacor Flamingo.


Tulo-ohjeet

Käynti lääkäriasemalle on Unikkotien puolelta. Lääkäriaseman pihalla on maksuttomia parkkipaikkoja. Tunnin ilmaisia parkkipaikkoja löytyy sekä kauppakeskus Tikkurista että Dixistä. Lähellä olevan torin parkkihallissa on edullinen pysäköinti. Lisäksi rautatieaseman vieressä ja on iso parkkialue, jossa on maksullinen pysäköinti. 

Kulkuyhteydet

Autolla

Helsingistä Tuusulan moottoritietä, josta ajo Kehä III itään Tikkurilaan.

Hyrylästä Tuusulan moottoritietä, josta ajo Kehä III itään Tikkurilaan. Lahden moottoritieltä Kehä III länteen Tikkurilaan.

Julkisilla kulkuvälineillä

Bussilla

Tikkurilan bussiterminaalista lääkäriasemallemme on noin 400 metrin kävelymatka. Bussiterminaalissa pysähtyvät linjat 562 (Mellunmäki-Tikkurila-Aviapolis-Lentoasema), 711 ja 712  (Kuninkaanmäki-Tikkurila) sekä 762A (Jokiniemi-Tikkurila-Korso-Vierumäki).

 

 

Junalla
Diacor Tikkurila sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta.

Tikkurilassa pysähtyvät seuraavat junat:
Helsingistä Z, H, R, K, N, I ja P
Riihimäeltä IC- junat sekä H, R
Lahdesta ja Mäntsälästä Z
Järvenpäästä, Jokelasta ja Hyvinkäältä H ja R
Keravalta H, R, Z ja K

Junalla