Menu

Sairaala

Diacorin sairaala tarjoaa kattavaa ja korkeatasoista päiväkirurgista palvelua, joista keskeisimpänä ovat olkapään ja polven tähystysleikkaukset. Laatu takaa nopean ja oikea-aikaisen hoitoon pääsyn.

Ortopediassa olemme erikoistuneet urheiluvammojen hoitamiseen, nilkan ja jalkaterän leikkauksiin, käsikirurgiaan ja selkäkirurgiaan. Erikoisaloihimme kuuluvat myös vatsa- ja suolistoalueen vaivojen leikkaukset (gastrokirurgia), gynekologinen kirurgia ja verisuonikirurgia. Sairaalassa on myös lasten kirurgiaan sekä lasten korva-, nenä- ja kurkkutauteihin erikoistuneita lääkäreitä.

Sairaala sijaitsee Ruoholahdessa Helsingissä.

 

Osoite

Porkkalankatu 22 C 
00180 Helsinki

Puhelin

Leikkaushoidon ajanvaraus
09 7750 8180
(maanantai-perjantai klo 8-15)

Diacor vaihde 09 775 088

Vaihteen ollessa suljettu
09 7750 8183


Palvelemme

30.4.-1.5.
Suljettu
25.5.-26.5.
Suljettu

Leikkauspäivät ovat maanantaista perjantaihin.  Suurin osa toimenpiteistä on päiväkirurgisia, jolloin potilas kotiutuu jo toimenpidepäivän iltana. Tarvittaessa on kuitenkin mahdollisuus myös yöpymiseen.

Mahdolliset leikkausajanvaraukset ja varattujen aikojen muutokset voi ilmoittaa vakuutuspalvelut@diacor.fi


SAIRAALAN JOHTO


Harri Heliö,
sairaalan ylilääkäri

Markku Mård
sairaalan johtaja 

markku.mard@diacor.fi
p. 0400 150 614

Kulkuyhteydet

Autolla

Ruoholahteen pääsee Helsingin keskustan kautta tai Länsiväylää pitkin.

Pysäköintiin suosittelemme käyttämään Kauppakeskus Ruoholahden parkkihallia, joka on avoinna joka päivä klo 6–22 ja sinne pääsee katutasolta Porkkalankadulta, Länsisatamankadulta tai erkanemiskaistaa Länsiväylältä. Sairaalaan pääsee parkkihallista hissillä, jonka lasisessa hissiaulassa lukee Diacor. Liikuntarajoitteisille on esteetön kulku.

Julkisilla kulkuvälineillä

Kaikki Kamppiin menevät Espoon bussit pysähtyvät Ruoholahdessa. Lisäksi Lauttasaaren bussi 20x. Ruoholahdessa on myös metron päätepysäkki.

Junalla

Junalla Helsingin rautatieasemalle ja metrolla sieltä Ruoholahteen.