Menu

Iso Omena

Diacor Iso Omena sijaitsee Matinkylässä erinomaisten liikenneyhteyksien päässä ja palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä. Meiltä löydät laajat lapsiperheen palvelut ja olemme yksi Diacorin rokotusasemista.


KUN LAPSESI KÄY LÄÄKÄRIASEMALLA

Lapsen lääkäriasemalla käyntiin voi olla monia terveyteen tai sairauteen liittyviä syitä. Yleislääkäreiltämme saat nopean avun erityisesti kausiflunssien ja virustautien osalta. Pitkittyneissä sairuksissa ja terveyden edistämiseen liittyvissä asioissa saat avun lastentautien erikoislääkäreiltämme. Sairaalassamme leikataan myös lapsipotilaita.


Metrotyömaa vaikuttaa ajoreitteihin

Muuttuneista reittijärjestelyistä löydät tietoa kauppakeskuksen nettisivuilta

Kauppakeskus Ison Omenan parkkihallista löytyy taas parkkitilaa puomijärjestelyjen vuoksi. Muuttuneiden järjestelyjen aiheuttama alkukaaos on ohi ja liikenne sujuu kohtuullisesti. Pysäköintihallissa on kaksi ensimmäistä tuntia ilmaista pysäköintiaikaa ja sen jälkeen hinta on 1 €/h. Pääsääntöisesti asiointi lääkäriasemalla kestää alle kaksi tuntia, mutta tarvittaessa tarjoamme asiakkaillemme myös kolmannen tunnin veloituksetta (lipukkeita voi pyytää lääkäriaseman vastaanotosta).

 


 

Osoite

Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 9, 2. krs
02230 Espoo

Puhelin

Ajanvaraus 09 7750 800
Vaihde 09 7750 6255
Faksi 09 7750 6266


Palvelemme

Maanantai - perjantai
7.30-20
Lauantai - sunnuntai
10-17
25.5.
10-17

Laboratorio ja röntgen ovat avoinna lääkäriaseman aukioloaikojen mukaisesti.


 


Tulo-ohjeet

Sijaitsemme kauppakeskus Ison Omenan yhteydessä Länsiväylätoimiston toisessa kerroksessa.

Käynti lääkäriasemalle Länsiväylätoimiston pääovesta, osoitteesta Piispansilta 9 a, josta hissillä/portaita pitkin toiseen kerrokseen. Käynti lääkäriasemalle kauppakeskuksen sisältä toritasolta. Kulku R-kioskin ja Stadiumin välistä, lasiovien kautta hissillä/portaita toiseen kerrokseen.

Käynti lääkäriasemalle parkkihallin Länsiväylän päädystä, josta suora hissiyhteys Länsiväylätoimiston toiseen kerrokseen.

Kauppakeskuksen maksuttomat pysäköintitilat ovat asiakkaidemme käytössä. Liikuntarajoitteisille on esteetön kulku lääkäriasemalle. Kauppakeskuksen läheisyydessä on runsaasti polkupyöräparkkipaikkoja.

Isossa Omenassa on käytössä Parkkihalli P1. Parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten varaathan aikaa parkkipaikan löytämiseen. Pysäköinti hallissa on ilmaista  kaksi tuntia, jonka jälkeen se on maksullista (1€/alkava tunti).
Pysäköintimaksuautomaatteja on jokaisessa tuulikaapissa, tarkat paikat löytyvät Ison Omenan nettisivuilta.
 
Parkkihallin aukioloajat:
maanantaista - perjantaihin 6.45 - 21 
lauantaisin 7.45 - 18
sunnuntaisin 8.30 - 18

Kulkuyhteydet

Autolla

Aja Länsiväylää pitkin, käänny Matinkylän liittymästä opasteiden mukaan kohti  kauppakeskus Isoa Omenaa.

Julkisilla kulkuvälineillä

Bussilla
Meille on helppo ja nopea tulla bussilla. Useita kymmeniä busseja tulee eri puolilta Espoota ja pääkaupunkiseutua joko suoraan kauppakeskus Ison Omenan viereen tai muutaman sadan metrin päähän. Länsimetron valmistuessa Isoon Omenaan pääsee vieläkin helpommin!
Helsingin suunnalta tullessa bussit pysähtyvät Länsiväylällä (pysäkki E 3232), Olarin suunnasta tultaessa Piispanaukiolla (pysäkki E 3111), Matinkylästä tultaessa Piispanaukiolla (pysäkki E 3110), Helsingin suuntaan menevät bussit pysähtyvät kauppakseskus Ison Omenan vieressä (pysäkki E 3117).
Katso tarkemmat aikataulut ja ohjeet  http://www.reittiopas.fi/