Menu

Herttoniemi

Diacor Herttoniemi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Itäväylän välittömässä läheisyydessä. Meiltä löydät yleis- ja erikoislääkäripalvelujen lisäksi ammattitaitoiset fysioterapeutit, jotka ennaltaehkäisevät ja hoitavat erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja vammoja.


 

Särkeekö selkää tai onko hartiasi jumissa?

Diacor Herttoniemen asiantuntevat fysioterapeutit auttavat sinua selvittämään vaivan syyn ja sekä oireen että hoitamaan sen taustalla olevan ongelman. Lue lisää fysioterapiasta tästä.

 

Osoite

Suunnittelijankatu 2, (Silkkikutomon talo)
00880 Helsinki

Puhelin

Ajanvaraus 09 7750 800
Vaihde 09 7750 8222
Faksi 09 7750 8211


Palvelemme

Maanantai - perjantai
7.30-17
 
 
30.4.-1.5.
Suljettu
25.5.
Suljettu

Laboratorio on avoinna lääkäriaseman aukioloaikojen mukaisesti.

Röntgen on avoinna tiistaisin klo 8.30 - 17.00,
muina arkipäivinä klo 8.30 - 16.30.

Fysioterapiayksikkö on avoinna maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 7.30 - 19.00 keskiviikkona ja perjantaina klo 7.30 - 17.00.


Tulo-ohjeet

Herttoniemen lääkäriasema sijaitsee Silkkikutomon talossa. Sisäänkäynti lääkäriasemalle on Suunnittelijankadun puolelta. Liikuntarajoitteisille on esteetön kulku lääkäriasemalle, asemalla ei ole automaattisesti avautuvia ovia. 

Kulkuyhteydet

Autolla

Poistu Itäväylältä  liittymästä Herttoniemi/Laajasalo ja jatka liikenneympyrästä Linnanrakentajantien suuntaan. Käänny vasemmalle Laivanrakentajantie ja seuraavasta vasemmalle Suunnittelijankadulle. 

Suunnittelijankadulla voi pysäköidä maksuttomille kadunvarsipaikoille.

Julkisilla kulkuvälineillä

Bussilla
Linnanrakentajankadulla sijaitsee lähimmät bussipysäkit, joilta pääsee metroasemalle, josta jatkoyhteydet Helsingin keskustaan ja idän suuntaan. 

Metrolla
Diacor Herttoniemi sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä metroasemalta Itäväylän toisella puolella. Kävele Linnanrakentajankatua Itäväylän ylitse kauppakeskus Megahertzin kulmalle asti, josta käänny Insinöörinkadulle. Kävele Insinöörinkatua noin 200 metriä ja käänny seuraavasta kadunkulmasta oikealle, jolloin saavut Suunnittelijankadulle.