Menu

Alppikatu

Diacor Alppikatu sijaitsee Helsingin Diakonissalaitoksen historiallisessa korttelissa Alppikadulla. Lääkäriasema toimii kahdessa kerroksessa ja yleis- ja erikoislääkäripalvelujen lisäksi asemalta löytyy erikoisosaamista mm. geriatriassa. Lisäksi lääkäriasemalla toimii myös psykoterapiayksikkö.

ekg, yöpolygrafia ja monta muuta tutkimusta

Lääkäriasemallamme tehdään laajasti kliinisen fysiologian (KLF) tutkimuksia, joissa mitataan sydämen ja keuhkojen toimintaa sekä neurofysiologian tutkimuksia (KNF).


Kärsitkö uupumuksesta?

Diacorin psykoterapiayksikössä Alppikadulla teemme yksilöpsykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa sekä ryhmäterapiaa. Lue lisää psykoterapiasta.


 

Osoite

Alppikatu 2 B, 2. ja 3. krs
00530 Helsinki

Puhelin

Ajanvaraus 09 7750 800
Vaihde 09 7750 7806
Faksi 09 7750 7880


Palvelemme

Maanantai - keskiviikko
7.30-19
Torstai - perjantai
7.30-16
24.5.
7.30-16
25.5.
Suljettu

Laboratorio ja röntgen ovat avoinna lääkäriaseman aukioloaikojen mukaisesti.


Tulo-ohjeet

Diacor Alppikatu sijaitsee Helsingin Diakonissalaitoksen korttelissa Alppikatu 2:ssa. Käynti lääkäriasemalle on katutasosta porttikongin oikealta puolelta. Liikuntarajoitteisille on esteetön kulku lääkäriasemalle, asemalla ei ole automaattisesti avautuvia ovia. 

Kulkuyhteydet

Autolla

Alppikadulle pääsee joko Helsinginkadulta Kolmannelle linjalle ja sitten oikealle Alppikadulle, tai Hakaniemen suunnasta Hämeentieltä Toiselle linjalle, joka päättyy Alppikadulle. Kadunvarrella on maksullisia pysäköintipaikkoja ja sisäpihaltamme löytyvät invapaikat.

Julkisilla kulkuvälineillä

Bussilla
Bussit 23 ja 502. Kuntatalon pysäkki.

Raitiovaunulla
Raitiovaunulinjat 1, 1A, 3 ja 9. 
Kallion virastotalon pysäkki on lähinnä Diacor Alppikatua, josta lääkäriasemalle on alle 10 minuutin kävelymatka. Kävele Toista linjaa reilu 500 metriä ylöspäin, kunnes tulet Alppikadulle. Lääkäriasema on suoraan oikealla.