Menu

Ammatinharjoittajalle

Onko joustava ammatinharjoittajakumppanuus sinun valintasi?

Diacorilaiset ammatinharjoittajat - yleis- ja erikoislääkärit, fysioterapeutit, työfysioterapeutit, psykologit ja puhe- ja ravitsemusterapeutit - ovat tyytyväisiä Diacorin tarjoamaan yhteistyöhön. Vuosittaisen tyytyväisyyskyselyn mukaan Diacoriin tullaan ennen kaikkea tyytyväisten kollegoiden suositusten perusteella ja Diacorissa pysytään sen takia, että ammatinharjoittajan työ Diacorissa on vaivatonta. Ammatinharjoittaja voi keskittyä itse työhön, kun tukipalvelut (ajanvaraus, asiakaspalvelu, laskutus ja palkkionmaksu) toimivat luotettavan varmasti.

Erityisen tyytyväisiä Diacorin lääkärit ovat korkealaatuisiin laboratorio- ja röntgenpalveluihin, hoitajien toimintaan ja yhteistyön sujuvuuteen.Sisäiset konsultointimahdollisuudet ja aktiivinen koulutus- sekä kehittämistoiminta tarjoavat myös usealle tärkeän ammatillisen tuen. Myös Diacorin asiakkaat arvostavat toimitilojen hyvää sijaintia ja varustetasoa.


Kohti ammatinharjoittajuutta

Diacorissa voit toimia ammatinharjoittajana joko suorassa ammatinharjoittajasuhteessa tai yhtiön kautta, kun sinulla on Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston eli Valviran myöntämät oikeudet itsenäiseen ammatinharjoittamiseen Suomessa. Diacorissa ammatinharjoittajasopimus laaditaan aina kirjallisesti.

Valviran myöntämien oikeuksien lisäksi ammatinharjoittaminen vaatii perustamisilmoituksen tekemistä Patentti- ja rekisterihallituksen sekä verohallinnon yhteiseen tietokantaan. Perustamisilmoitukset ja niiden täyttöohjeet löydät Yritys-ja yhteisötietojärjestelmän verkkosivuilta.

Itsenäisen ammatinharjoittajan tulee tehdä lisäksi kirjallinen aloitusilmoitus sille Aluehallintovirastolle (entinen Lääninhallitus), jonka alueella palveluja pääsääntöisesti annetaan. (Toiminnan lopettamisesta tulee tehdä ilmoitus 30 päivän kuluesssa siitä, kun palvelujen antaminen lopetetaan) Aloitusilmoituksen löydät Aluehallintoviraston verkkosivuilta.

Mikäli aloitat terveydenhuollon ammatinharjoittajatoiminnan oman osakeyhtiön kautta, terveydenhuollon palveluja tarjoavan osakeyhtiön tulee hakea Aluehallintovirastolta toimintaan toimilupaa. Toimilupalomakkeisto on Aluehallintoviraston verkkosivuilla.

Sopimusneuvotteluissa keskustelemme sopimuksen ja työskentelyn yksityiskohdista ja kerromme mielellämme myös ammatinharjoittajayrittäjille tarjoamistamme työterveyshuoltopalveluista. 

Kysy meiltä lisää

Yleislääkärit/ Erikoislääkärit

Johtajalääkäri Anja Hallberg

p. 040 3537267

Työterveyslääkärit

Johtajalääkäri Anja Hallberg

p. 040 3537267

Fysioterapeutit

Fysioterapian kehittämispäällikkö Maarit Honkasola

p. 050 595 0129

Työfysioterapeutit

Johtava työfysioterapeutti Anna Gustafsson

p. 044 5313736

Työterveyspsykologit

Johtava työterveyspsykologi Hanna Poskiparta

p. 0400 811 693

Psykologit/ psykoterapeutit

Johtava psykologi Tuija Turunen

p. 0400 903 594