Menu

Hyviä ihmisiä Diacoriin

Olemme aina kiinnostuneita työlleen omistautuvista henkilöistä, jotka haluavat tehdä osaamisensa avulla hyvää. Henkilöstö- ja urakehitys ovat meille tärkeitä asioita.

Vastuullisuus, kehittävä työote, toisia arvostava ja omasta hyvinvoinnistaan huolehtiva - mikäli nämä kuvaavat sinua, voit olla juuri etsimämme henkilö. Töihin meille -sivulta näet tällä hetkellä avoinna olevat tehtävät. 

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen sähköisellä lomakkeella. Otamme vastaan vain lomakkeen kautta lähetetyt hakemukset. 

Jos olet kiinnostunut toimimaan meillä ammatinharjoittajana, löydät lisätietoa täältä

Millainen työhakemus kannattaa lähettää ja miten rekrytointiprosessi etenee?

Valinnan tueksi kerro meille osaamisestasi, koulutuksestasi ja työhistoriastasi. Haluamme tietää, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme. Hakemus on vapaamuotoinen ja sen liitteeksi toivomme sinulta CV:n. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti. 

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Tehtävästä riippuen haastattelukierroksia ja haastattelijoita voi olla useampi. Tarvittaessa hyödynnämme myös henkilöarviointia.

Ilmoitamme kaikille haastatelluille rekrytoinnin päättymisestä ja tehdystä valinnasta, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Hakijoille, joita emme kutsu haastatteluun, ilmoitamme rekrytoinnin päättymisestä sähköpostitse.

Liity joukkoomme ja tule tekemään kanssamme hyvää.