Menu

Silmien maksuton hoitoarvio

Oletko miettinyt kuinka mukavaa elämä voisi olla ilman silmälaseja tai piilolinssejä? Hoitoarvio on ensimmäinen etappi matkalla silmälasittomuuteen.

Hoitoarviossa tapaat optometristimme joka haastattelun ja muutaman silmätutkimuksen jälkeen pystyy kertomaan sinulle onko silmien laserleikkaus sinulle sopiva ja turvallinen vaihtoehto. Hoitoarvio kestää 15 - 20 minuuttia. Tarvittaessa optometristimme konsultoi silmäkirurgia. Hoitoarvio on täysin vapaaehtoinen.

Voit varata myös ajan suoraan maksulliseen esitutkimukseen optometristille ja leikkaavalle silmälääkärille. Esitutkimuksessa optometristi ja leikkaava silmäkirurgi tekevät perusteelliset tutkimukset laserleikkausta varten.  Tutkimuksessa silmän taittovoima ja näöntarkkuus mitataan, silmän keskeiset rakenteet tutkitaan mustuainen laajennettuna sekä tehdään sarveiskalvon topografiatutkimus ja aaltorintamamittaukset.

Ennen maksullista esitutkimusta ja leikkausta piilolinssien käytössä pidetään taukoa:

Pehmeät päiväkäyttöiset piilolinssit – 1 viikko
Yötä päivää käytettävät piilolinssit – 2 viikkoa
Kovat piilolinssit – 4 viikkoa


Ohjeet

1

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon p. 09 7750 8111 tai täyttämällä yhteydenottolomake. Sähköpostitse asioidessasi huomioithan että maksuttoman hoitoarvion varaamiseen tarvitaan aina henkilötunnus, joten sisällytäthän viestiisi puhelinnumeron, niin soitamme sinulle takaisin ajan varaamiseksi.  Voit myös varata ajan maksuttomaan hoitoarvioon nettiajanvarauksen kautta.

2

Tulethan hoitoarvioon ilman piilolinssejä.

3

Ota mukaan silmälasitietosi muutaman vuoden ajalta.

Kustannukset

Laserleikkausta varten tehtävä hoitoarvio on täysin maksuton.

Toimipisteet

Ruoholahden Silmäyksikkö
Porkkalankatu 22 C, 2. krs.
Puh. 09 7750 8111

 

Asiantuntijat

Kokeneet optometristimme tekevät hoitoarvion.

Huhtamäki Riina

Optometristi

Silmien laserleikkausten hoitoarviot, silmätutkimukset

Nieminen Mirkka

Optometristi

Silmien laserleikkausten hoitoarviot, silmätutkimukset