Menu

Terve seniori -terveystarkastus

Terveys on tärkeä kaiken ikäisenä vaikka toimintakyky iän myötä heikkeneekin. 

Ikääntyessä kehon ja mielen hyvinvointi tarvitsevat erityistä huomiota. Terveenä pysyminen ei iän karttuessa ole enää itsestäänselvyys. Pitkä ikä voi tuoda matkassaan erilaisia huolia ja sairauksia. Hyvällä hoidolla elämänlaatua voidaan nostaa monessa tilanteessa ja elämä on antoisaa, virkeää pitkälle vanhuuteen. Anna meidän olla sinun apunasi!

Meillä Diacorissa on ikääntymisen aiheuttamiin vaivoihin ja sairauksiin erikoistuneita lääkäreitä, joiden palveluja voit käyttää yksityisasiakkaana. Jos työterveyspalvelusi ovat aikanaan olleet Diacorissa, ovat aikaisemmat terveystietosi lääkäreiden käytettävissä, joka tuo hoitoon jatkuvuutta ja turvaa.

 

Terve seniori -terveystarkastuksen sisältö: 


Ohjeet

1.

Varaa aika Terve seniori -terveystarkastukseen puhelimitse (09) 7750 800. Voit myös tehdä ajanvarauksen sähköisesti suoraan Terve seniori -terveystarkastuksia tekevien lääkärien omilta sivuilta – löydät heidät listattuina alta kohdasta Asiantuntijat.

2.

Käy laboratoriotutkimuksissa aamupäivällä noin 3 arkipäivää ennen lääkärin vastaanottoa. Käy samalla lääkäriasemalla, jolle lääkäriaika on varattu. Laboratorioon mennessäsi sinun ei tarvitse ilmoittautua vaan voit mennä suoraan laboratorion odotusaulaan ja ottaa vuoronumeron. 

  • Laboratoriotutkimukset edellyttävät 10–12h paastoa (juomatta ja syömättä oloa). Lasillinen vettä on sallittu. 
3.

Ota mukaan lääkärin vastaanotolle ne terveydentilaasi ja hoitoosi liittyvät dokumentit ja reseptit, jotka lääkärin on hyvä saada tietoonsa.

4.

Potilasturvallisuuden vuoksi on tärkeää, että sinulla on aina lääkäriasemalla käydessäsi mukana Kela-kortti tai henkilötodistus. 

5.

Olet tervetullut meille Diacoriin!

Kustannukset

Terve seniori -terveystarkastuksen hinta on 266 €. Arvoasiakkaille Terve seniori -terveystarkastuksen hinta on 164 € 28.2.2017 asti.

Säännöllinen käynti terveystarkastuksessa auttaa ymmärtämään omaa terveydentilaa – vahvuuksia, mutta myös terveyteen liittyviä yksilöllisiä riskitekijöitä.

Diacorin terveystarkastuksiin sisältyy aina kattavat laboratoriokokeet ja lääkärin vastaanotto. Tutkimusten avulla saat tietoa omien elintapojesi vaikutuksesta ja vinkkejä jatkoon. Naisilla, miehillä, senioreilla ja urheilijoilla on erilaiset tarpeet, jotka olemme ottaneet huomioon terveystarkastusten sisällöissä ja lääkäreissä. Tutustu terveystarkastustemme sisältöihin:

Arvoasiakkaana saat ajanjaksolla 1.12.2016–28.2.2017 naisen, miehen, seniorin tai urheilijan terveystarkastuksen hintaan 164 € (norm. 225–267 €). Etu on voimassa Diacorin pääkaupunkiseudun ja Turun lääkäriasemilla. Turussa tarjolla Terve nainen, Terve mies ja Terve seniori -terveystarkastukset. Varaa aika terveystarkastukseen puhelimitse numerosta (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711.

Huolehditaan yhdessä sinun terveydestäsi!

Asiantuntijat

Finne-Soveri Harriet

Geriatri

Dosentti, geriatrian erikoislääkäri. Iäkkäiden sairaudet, monilääkitys, muisti, kipu

Harjulehto Tiina

Geriatri

LT, geriatrian erikoislääkäri. Geriatria, palliatiivinen lääketiede, yleislääketiede, senioreiden kokonaisvaltainen arvio, lääkityksen arvio, hoito- ja seurantasuunnitelman tekeminen, ajokorttiasiat

Havukainen Markus

Työterveyslääkäri

LL, työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri. Pientoimenpiteet, kuten luomen poistot

Hedborg Heikki

Yleislääkäri

LL, yleislääketieteen erikoislääkäri

Honkanen Timo

Sisätautilääkäri, Yleislääkäri

LL, sisätautien erikoislääkäri, vakuutuslääketieteen erityispätevyys. Verenpainetauti, rasva-aineenvaihdunnan häiriöt, sokeritauti, iäkkäät ja senioriasiakkaat

Pomoell Martin

Yleislääkäri

Yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkäri

Vire Jenni

Geriatri

LL, geriatrian erikoislääkäri