Menu

Rentouttava liike -ryhmä

Rentouttava liike -ryhmässä opitaan kokemuksellisesti kehoa ja mieltä rentouttavia ja tasapainottavia liikkeitä, joita voi hyödyntää kivun hallinnassa, työstäpalautumisessa, stressin ennaltaehkäisyssä sekä jännitysten laukaisemisessa. Ryhmässä opit keinoja, joilla lisäät myös omaa jaksamistasi sekä työssä että arjessa.

Ryhmä sisältää viisi tapaamista, välineet ja fysioterapeutin yksilöllisen ohjaamisen tapaamisten puitteissa. Ryhmässä liikutaan ja rentoudutaan, tarvittavat varusteet ovat joustava sisävaatetus (esim. trikoot tai verryttelyhousut) ja oma viltti loppurentoutusta varten. Sisäkenkiä ei tarvita, sillä harjoitteet tehdään tyypillisesti sukkasillaan.

Ryhmää vetää psykofyysiseen hyvinvoinnin asiantuntija, fysioterapeutti Karita Palomäki. 


Ohjeet

Ryhmä perustetaan, kun ryhmään ilmoittautuu vähintään 5 asiakasta. Aikataulu sovitaan ryhmäläisten mukaan.

Kysy lisää ja ilmoittaudu Diacor Herttoniemen vastaanottoon 09 7750 8222 tai paikan päällä. 

Kustannukset

Ryhmän hinta 176,50 €. Palvelu ei ole Kela-korvauksen piirissä. 

Toimipisteet

Herttoniemi

Suunnittelijankatu 2, (Silkkikutomon talo)
00880 Helsinki

Maanantai - perjantai 7.30-17
   
30.4.-1.5. Suljettu
25.5. Suljettu

Asiantuntijat

Palomäki Karita

Fysioterapeutti

Psykofyysinen fysioterapia, Basic Body Awareness Therapy (BBAT), psykofyysinen hengitysterapia, Tension Releasing Exercises (TRE) -ohjaus, Emotional Freedom Techniques (EFT) -terapia, Rentouttava liike -ryhmät. Kohderyhmät: työuupumus, stressi, unettomuus, krooninen kipu, masennus, ahdistus, posttraumaattinen stressi, syömishäiriöt, kehon hahmottamisen ongelmat, hengitysongelmat