Menu

Palveluseteli tyräleikkaukseen

Diacor Sairaalassa hoidetaan nyt myös HUS:n myöntämällä palvelusetelillä nivustyräjonossa olevia potilaita. Diacor Sairaalassa on pitkä perinne päiväkirurgissa tyräleikkauksissa. Vuosittain hoitoa saa lähes 300 potilasta erilaisiin tyrävaivoihin.

Yksilöllinen leikkauksen valmistelu varmistetaan yhteydenotolla puhelimitse kaikille potilaille ennen leikkausta. Diacor Sairaalan sairaanhoitaja soittaa potilaalle muutamaa päivää ennen leikkausta ja tuolloin käydään lävitse tarkempi aikataulu sekä keskeiset ohjeet leikkaukseen valmistautumiseen


Ohjeet

1.

Saatte ajan leikkaukseen puhelinnumerosta 09 7750 8180 (ma-pe klo 8:00–15:00). Yhteydenottopyynnön voi laittaa myös sähköpostilla: vakuutuspalvelut@diacor.fi

2.

Kun tulet sairaalaan, ota mukaan HUS:sta saatu palvelusetelikirje ja HUS:in lähete. Lisäksi ota mukaan viimeisimmät laboratoriotutkimustuloksesi. Jos olet yli 60-vuotias, ota mukaan kopion sydänfilmistä.

Kustannukset

Palvelusetelillä tuotettu toimenpide on potilaalle samanhintainen vaihtoehto kuin HUS:n tarjoama hoito. Potilaan omavastuu on 125,70 euroa eli sama kuin HUS:n vastaavan palvelun asiakasmaksu. 
Mahdolliset lisäpalvelut ja yöpymisen potilas maksaa itse.

Toimipisteet

Sairaala

Porkkalankatu 22 C 
00180 Helsinki

25.5.-26.5. Suljettu

Asiantuntijat

Diacor sairaalassa sinua hoitavat seuraavat asiantuntijat: Anu Ehrlich, Mauri Iivonen, Lea Kyhälä ja Inna Lupina.