Menu

Mulligan-hoito

Mulligan Concept (CMP) on Brian R. Mulliganin yli 30 vuotta sitten Uudessa Seelannissa kehittämä hoitomenetelmä. Hoidossa yhdistetään Mulligan erikoistumiskoulutuksen saaneen fysioterapeutin suorittama passiivinen nivelkäsittely asiakkaan tekemään aktiiviseen liikkeeseen. Menetelmä on kivuton.

Mulligan-tekniikat ovat turvallisia juuri kivuttomuutensa vuoksi ja hyvä lisäapu yhdistettyinä muihin manuaalisiin tekniikoihin ja muuhun fysioterapiaan. Hoidon tarkoituksena on mm. lisätä liikkuvuutta rangassa ja nivelissä sekä poistaa kipua ja toimintarajoituksia. Terapeutti pyrkii myös antamaan asiakkaalle hoitoa tukevat kotiharjoitteet. Tekniikat sopivat erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon koko kehon alueella.


Ohjeet

1.

Varaa aika puhelimitse numerosta 09 7750 800 tai minkä tahansa Diacorin lääkäriaseman vastaanotosta. Ilmoita aikaa varatessasi, että haluat varata ajan nimenomaan Mulligan-konseptin mukaisen erikoistumiskoulutuksen käyneelle fysioterapeutille.

2.

Saavu vastaanotolle ajoissa, jotta ehdit suoriutua ilmoittautumisesta. Varaa mukaasi mahdolliset hoitoosi vaikuttavat aikaisemmat muualla tehdyt tutkimustulokset ja hoitokertomukset.

3.

Maksa käyntisi vastaanotossa fysioterapiassa käynnin jälkeen.

Kustannukset

Mulligan fysioterapian hinta määräytyy aikaperusteisesti ja esimerkiksi 45 minuutin hoitoajan veloitus on 71 €, josta saa lääkärin määräämällä fysioterapialähetteellä pienen kela korvauksen. Mulligan fysioterapeutin vastaanotolle voi tulla myös ilman lähetettä.  

Toimipisteet

Tikkurila

Unikkotie 5 a A, 2. krs.
01300 Vantaa

 

Maanantai-torstai 7.30-19
Perjantai 7.30-18
Lauantai-sunnuntai 9-15
6.12. Suljettu
24.-26.12. Suljettu
31.12. 9-15
1.1.17 9-15
6.1. Suljettu

Asiantuntijat

Marttinen Mia

Fysioterapeutti

Sertifioitu Mulligan-terapeutti. Postoperatiivinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelinperäisten sairauksien tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy