Menu

Matkailijoiden rokotukset

Oletko lähdössä matkalle? Jäikö rokotussarjasi kesken? Tiedätkö onko rokotussuojasi kunnossa?

Rokotussuojan ja rokotusten päivittäminen on meillä helppoa. Olipa kyseessä lomamatka, työmatka, seikkailumatka tai vaikkapa koko perheen muutto ulkomaille, palvelemme matkalle aikovia erikoisrokotusasioissa. Rokotuksiin sairaanhoitajan ja tarvittaessa asiantuntijalääkärin vastaanotolle pääset nopeasti ja joustavasti. Rokotustarve kannattaa selvittää hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta rokotussuoja ehtii muodostua.

Matkailurokotusasiakkaana saat kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu:

  • terveysriskien kartoittaminen
  • terveysneuvonta ja ohjeet ennaltaehkäisyyn
  • sairaanhoitajan laatima rokotusohjelma - yksilöllisesti pitkällä tähtäimellä
  • rokottaminen ja siihen liittyvä neuvonta

Ohjeet

1.

Varaa aika sairaanhoitajalle verkosta tai puhelinnumerosta (09) 7750 800. Sairaanhoitajat ottavat vastaan kaikilla lääkäriasemillamme. Voit myös tulla asemalle ilman ajanvarausta. Tullessasi ilman ajanvarausta varaudu odottamaan.

2.

Ota käynnille mukaan viimeisimmät rokotustiedot, rokotuskortti ja lapsilta neuvolakortti tai terveyskortti. HUOM! Rokotteet saat suoraan sairaanhoitajalta, ilman reseptiä.

3.

Jos käytät solunsalpaajalääkkeitä tai olet matkalla malaria-alueelle, varaa aika rokotuslääkärille soittamalla ajanvaraukseemme (09) 7750 800.

4.

Huomioithan, että osa rokotteista on sarjarokotteita, eli tarvitset useamman rokotteen saadaksesi riittävän suojan tautia vastaan.

  • Varaa rokotusaika sairaanhoitajalle vähintään 1 kk ennen matkalle lähtöä. Näin varmistat itsellesi riittävän suojan tauteja vastaan.

Kustannukset

Rokotushinta koostuu rokotuspalkkiosta (20 €) sisältäen ohjauksen ja neuvonnan, maksimissaan neljä rokotuspalkkiota asiakasta kohden sekä rokoteaineiden hinnat. Lisäksi rokotuskäynneistä veloitetaan poliklinikkamaksu 18,90 €.
Boostrix-Polio 40,73 € (kurkkumätä, jäykkäkouristus, polio, hinkuyskärokote)
Dukoral 1x1 annos, 1 annos 30,61 € (kolerarokote)
Dukoral 2x1 annos, 2 annosta 57,44 € (kolerarokote)
Engerix- B pediatric ampulli 52,59 € (B-hepatiittirokote)
Havrix adult 56,54 € (A-hepatiittirokote)
Havrix pediatric 38,36 € ( A-hepatiittirokote)
HBVAXPRO 39,70 € ( B-hepatiittirokote vain aikuisille). 
Imovax Polio 19,21 € (poliorokote)
Ixiaro 125,59 € (japanin aivotulehdusrokote)
Nimenrix (ACWY) 63,38 € (ACW ja Y-ryhmän aivokalvontulehdusrokote)
Rabies-Imovax ja Verorab 84,34 € (vesikauhurokote)
Stamaril 53,96 € (keltakuumerokote)
Tico-Vac adult 35,76 €, Tico-Vac junior 34,19 € (puutiaisaivotulehdusrokote)
Twinrix adult 54,19 € (A+B-hepatiittirokote)
Twinrix pediatric 40,12 € (A+B-hepatiittirokote)
Typherix 42,63 € (lavantautirokote)
Vivotif 33,58 € (lavantautirokote)

Arvoasiakkailta emme veloita toimistomaksua sairaanhoitajan rokotuskäyntien yhteydessä. Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla ajanjaksolla 1.3.–31.5.2017.

Tiedätkö onko rokotussuojasi kunnossa?

Jäikö rokotussarjasi kesken tai oletko lähdössä matkalle? Rokotussuojan ja rokotusten päivittäminen on meillä helppoa. Olipa kyseessä lomamatka, työmatka, seikkailumatka tai vaikkapa koko perheen muutto ulkomaille, palvelemme matkalle aikovia erikoisrokotusasioissa.

Tullessasi rokotuskäynnille sairaanhoitajan vastaanotolle emme veloita toimistomaksua (norm. 17,50 €). Esimerkiksi B-hepatiittirokotus (HBVAXPRO) 60 € (norm. 77 €) ja keltakuumerokotus (Stamaril) 74 € (norm. 92 €). Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla ajanjaksolla 1.3.–31.5.2017.
Rokotushinta koostuu rokotuspalkkiosta (20 €) sisältäen ohjauksen ja neuvonnan, maksimissaan neljä rokotuspalkkiota asiakasta kohden sekä rokoteaineiden hinnat. Tutustu perus- ja kausirokotuksiin ja matkailijoiden rokotuksiin.

Varaa aika sairaanhoitajalle verkosta (valitse palvelu: Sairaanhoitaja), puhelimitse (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711.

Toimipisteet

Rokotuksia annetaan kaikissa toimipisteissämme. Katso sinulle sopivin sijainti täältä.

Asiantuntijat

Anthonsen Anita

Työterveyslääkäri

LL, työterveyshuollon erikoislääkäri, erityistason psykoterapeutti. Työterveyshuolto, yleislääketiede, matkailulääketiede, rokotukset, kryohoidot, harrastajasukellustodistukset, huumelausunnot (työterveys), T-todistukset, ajokorttitodistukset lukuun ottamatta iäkkäiden laajennettuja ajokorttitodistuksia

Arstila Petteri

Yleislääkäri

Yleislääketiede, infektiot, rokotukset, matkailulääketiede

Björkell Tom

Työterveyslääkäri

LL, yleislääketieteen erikoislääkäri, erikoistuva työterveyslääkäri

Carlson Petteri

Yleislääkäri, Matkailulääkäri

LT, dosentti, kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri, hallinnon pätevyys. Infektiosairaudet, matkailulääketiede, rokotukset, raskaudenkeskeytyslausunnot

Castrén Janne

Yleislääkäri

Punkkien aiheuttamat taudit, akuutit infektiotaudit, urologiset taudit, pienkirurgiset toimenpiteet, tapaturmat, lapsipotilaat

Feller Mirva

Yleislääkäri

LL. Yleislääkärin sairausvastaanotto kaiken ikäisille potilaille. Ajokortti- sekä vaihto-oppilastodistukset, terveystarkastukset ja matkailijan neuvonta. Tavalliset yleislääkärin tekemät toimenpiteet, kuten nivelpistokset, luomien ja pattien poistot (ei kasvoista tai kaulalta), kynnen kiilaekskisiot, nestetyppijäädytys, poskiontelopunktio ja ehkäisykapselin asennus ja poisto. Akupunktiohoidot

Hannila-Handelberg Tuula

Sisätautilääkäri, Infektiolääkäri, Yleislääkäri

LT, sisätautien ja infektiosairauksien erikoislääkäri. Infektiot, yleissisätaudit, verenpaine, infektiokierre, pitkittynyt kuumeilu, matkailun jälkeiset infektiot, rokotus, hepatiittisuoja, malarian esto

Hedenborg Mikael

Työterveyslääkäri

Työterveyshuollon erikoislääkäri. Matkailulääketiede

Kohonen-Jalonen Paula

Yleislääkäri

Yleislääketieteen erikoislääkäri. Matkailijarokotukset, työterveyshuolto, verenpainetauti, diabetes, astma, luomen poistot ja muut yleislääkärin hoitamat asiat

Korkee Sakari

Yleislääkäri

Yleislääketiede, matkailijoiden rokotukset

Koskinen Laura

Yleislääkäri

LL. Vartalonalueen pienten ihomuutosten, luomien ja pattien poistot, matkailijoiden rokotukset, pienten syylien jäädytyshoidot, lapsipotilaat

Leino-Nyländen Minna

Yleislääkäri

LL. Yleislääketiede, yleispediatria, yleisgynekologia, matkailu, rokotukset, verenpaine, diabetes, tulehdukset, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, ihotaudit, astma, migreeni, luomen poistot, kryohoidot