Menu

Asiakkaamme suosittelevat magneettitutkimustamme

Asiakkaamme suosittelevat magneettitutkimuksiamme keskiarvolla 9,22.

Seuraamme jatkuvasti magneettikuvauksissa käyneiden asiakkaidemme tyytyväisyyttä palveluumme ja pyrimme kehittämään palvelua asiakaspalautteen perusteella entistä paremmaksi. Asiakkaiden antaman suosittelun keskiarvo joulukuussa 2016 on 9,22, mikä on erinomainen tulos.

Hyvää ja nopeaa toimintaa!

 

Ajan tutkimukseen meille saa erittäin nopeasti; 96,2 % vastaajista oli erittäin tyytyväisiä. Asiakkaamme ovat arvostaneet selkeää ohjausta ennen tutkimusta. Asiakkaan yksilöllinen huomioiminen magneettitutkimuksen aikana on myös saanut kiitosta 94,8 %:lta asiakkaista. Asiakkaat ovat myös kiittäneet siitä, että magneetin hoitohenkilökunta on huolehtinut tarvittavista ajanvarauksista tutkimusvastausten saamiseksi.

Kiitos paljon saamastani asiantuntevasta ja yksilöllisestä hoidosta ja palvelusta. Olette mahtava tiimi. Keep up the good work.

Tärkeimpiä syitä käyttää Diacorin magneettia olivat asiakkaiden mielestä hyvä sijainti, aiemmat positiiviset kokemukset, hyvät laitteet ja mahdollisuus saada magneettitutkimus ja lääkärin vastaanotto samasta paikasta.

Sain todella asiantuntevaa, laadukasta ja nopeaa palvelua. Aion jatkossakin tarpeen vaatiessa käydä Diacorissa. Ja suosittelen paikkaa muillekin.
 

Käynnissä olevaan asiakastyytyväisyystutkimukseen saat ohjeistuksen käyntisi yhteydessä.