Menu

Lastenkirurgia

Sairaalassamme sinua palvelevat lasten kirurgiaan ja ortopediaan sekä lasten korva-, nenä- ja kurkkutauteihin erikoistuneet asiantuntijat.

Leikkauksen valmistelussa on kirurgin lisäksi mukana nukutukseen ja kivunhoitoon erikoistunut lääkäri (anestesiologi) sekä sairaalan sairaanhoitajat. Arvioimme huolellisesti lapsen yleiskunnon ja mahdolliset yksilölliset riskitekijät. Voit lukea lisää leikkaukseen valmistautumisesta täällä.

Hoidamme tarvittaessa leikkauksilla seuraavia lasten vaivoja:

Teemme myös lasten vatsalaukun tähystyksiä.

Leikkaukset hoidetaan nukutuksessa. Normaalisti lapsi pääsee kotiin jo samana päivänä. Saat käynnin yhteydessä tarkat kotihoito-ohjeet ja varaamme tarvittaessa mahdolliset jälkitarkastukset.


Ohjeet

1.

Varaa aika lastenlääkärille verkossa tai puhelimitse numerosta 09 7750 800.

2.

Ota mukaan vastaanotolle tiedot vakuutuksista ja mahdollisista muualla tehdyistä tutkimuksista.

3.

Mikäli leikkaushoitoon päädytään, voitte saada ajan lapselle jo kirurgin vastaanotolla tai voit varata ajan toimenpiteeseen Sairaalasta puhelimitse numerosta 09 7750 8180. Varmista ennen sairaalaan tuloa, että olet saanut vakuutusyhtiöstäsi hyväksytyn maksusitoumuksen. Leikkausajan voit varata, vaikkei sinulla vielä olisi maksusitoumusta. 

4.

Tutustu sairaalan tulo-ohjeisiin ja täytä ennakkotiedot sähköiseen potilastietolomakkeeseen.

Kustannukset

Leikkauksen kokonaishinta-arvio määritellään kyseisen toimenpiteen tekevän erikoislääkärin vastaanottokäynnin yhteydessä. Lopulliseen hintaan vaikuttavat käytettävät tarvikkeet ja implantit, leikkauksen vaativuus ja kesto, mahdolliset lisätutkimukset ja osastovuorokaudet. Kirurgin vastaanoton jälkeen Diacor hoitaa maksusitoumuspyynnöt vakuutusyhtiölle tai työnantajalle. Diacorin sairaala on useiden eri vakuutusyhtiöiden pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Kela-korvauksen saa leikkaavan lääkärin ja nukutuslääkärin palkkiosta. Korvaus määräytyy Kelan toimenpidekoodiin perustuvan taksan perusteella. Käytännössä Kelan korvaukset jäävät sairaalan toimenpiteissä vähäisiksi.

 

Olemme useiden vakuutusyhtiöiden pitkäaikainen yhteistyökumppani. Lue lisää vakuutussopimuksistamme

 

Diacor Hoitotili tarjoaa mahdollisuuden joustavaan maksutapaan. Voit halutessasi jakaa summan osiin pidemmälle maksuajalle.

Arvoasiakkaana yövyt sairaalassa alennettuun hintaan 200 € / yö (norm. 412 € / yö).

Lisätietoja leikkauspalveluistamme ja ajanvarauksesta saat numerosta (09) 7750 8180.

Etu on voimassa 31.5.2017 asti.

Toimipisteet

Sairaala

Porkkalankatu 22 C 
00180 Helsinki

25.5.-26.5. Suljettu

Asiantuntijat

Johtimo Nina

Lastenkirurgi

LL, lastenkirurgian erikoislääkäri. Lasten tapaturmat, rasitusvammat, virheasennot ja kivut. Tyrät, kastelu, kives- ja esinahkaongelmat, selkäkipu, vatsavaivat, patit, patin poistot ja muut lasten leikkaukset, kiilaekskisiot. Lasten päivystysongelmat korvatulehduksista hengitysvaikeuksiin