Menu

Laserleikkauksen kulku

Prosessi alkaa asiantuntijatiimimme tekemällä huolellisella esitutkimuksella, jossa arvioidaan laserleikkauksen sopivuus sekä tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Leikkaushoito muodostuu esitutkimuksesta, leikkauspäivästä, jälkihoidosta sekä kolmesta jälkitarkastuksesta.

Esitutkimuksessa silmän taittovoima ja näöntarkkuus mitataan, silmän keskeiset rakenteet tutkitaan mustuainen laajennettuna sekä tehdään sarveiskalvon topografiatutkimus ja aaltorintamamittaukset. Näin saadaan kuva silmän optisista ominaisuuksista sekä sen mahdollisista vääristymistä. Tiedot toimivat pohjana onnistuneelle laserleikkaukselle.

Ennen esitutkimusta ja leikkausta piilolinssejä ei voi käyttää:

  • Pehmeät päiväkäyttöiset piilolinssit – 1 viikko
  • Yötä päivää käytettävät piilolinssit – 2 viikkoa
  • Kovat piilolinssit – 4 viikkoa

Leikkaus tehdään päiväkirurgisena toimenpiteenä Silmäyksikössä Helsingin Ruoholahdessa. Leikkauksessa silmän pinta puudutetaan silmätipoilla. Leikkaus on kivuton, mutta toimenpide saattaa tuntua hetken epämiellyttävältä. Kotiin pääset jo noin tunnin kuluttua leikkauksesta, heti kun leikkaava lääkäri on tarkastanut silmäsi. Evästämme sinut kotimatkalla selkein kotihoito-ohjein.

Jälkitarkastukset tehdään noin tunti LASIK-leikkauksen jälkeen sekä 1-3 vrk, 1 kk ja 6 kk:n kuluttua leikkauksesta. PRK-leikkauksen jälkeen jälkitarkastukset ovat noin 4 vrk, 1 kk ja 6 kk:n leikkauksen jälkeen.

Kaikkiin toimenpiteisiin ja leikkauksiin liittyy riskejä, joskin laserleikkauksessa ne ovat todella harvinaisia. Kunkin asiakkaan terveys on yksilöllinen ja häntä hoidetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lue lisää riskeistä ja mahdollisista haittavaikutuksista.


Kustannukset

Haluatko eroon silmälaseista ja piilolinsseistä? Investointi omiin silmiin kannattaa! 

Arvoasiakkaana saat molempien silmien laserleikkauksen hintaan 2 200 € (norm. 3 245 €). Esitutkimus 255 € ja jälkitarkastukset 80–120 € veloitetaan hinnaston mukaisesti. Etu on voimassa 31.5.2017 asti. Silmien laserleikkaukset tehdään Diacor Ruoholahden lääkäriasemalla sijaitsevassa silmäyksikössämme. Lue lisää silmien laserleikkauksesta, toimenpiteen kulusta ja toipumisesta sekä tutustu yleisimpiin kysymyksiin.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon ja silmien laserleikkaukseen Silmäyksiköstä puhelimitse (09) 7750 8160.