Menu

Fractora RF -kasvohoito

Uusilla hoitomenetelmillä voidaan vähentää ikääntymisen merkkejä iholla ja palauttaa iholle nuorekkaampi ulkonäkö. Fractora on radiotaajuusenergian ja mikroneulauksen yhdistävä hoitolaite ihon nuorennukseen, jolla voidaan hoitaa auringon aiheuttamia vaurioita, epätasaista pigmenttiä, pinnallisia ryppyjä, suurentuneita ihohuokosia, ihon ohenemista ja löystymistä.

Radiotaajuusenergia ja mikroneulaus yhdessä aiheuttavat ihon pintaan mikrovaurioita ja syvempiin rakenteisiin lämpövaikutuksen. Tämän seurauksena käynnistyy ihon oma paranemisprosessi. Prosessin aikana ihon elastiini- ja kollageenikerroksen ikääntymismuutokset korjaantuvat ja iho muodostuu paksummaksi. Myös ihon pigmenttihäiriöt ja pintaverisuonituksen aiheuttamat punoitukset vähenevät. Ihohuokoset kutistuvat ja seuraavien kuukausien aikana iho kiristyy.

Hoidon tulokset alkavat näkyä noin 2–3 viikkoa hoidon jälkeen jatkuen aina 6 kuukauteen asti.

Ennen toimenpiteen aloitusta hoidettava alue puudutetaan voiteella noin 45 min ajan, jonka jälkeen iho puhdistetaan. Hoidon aikana hoidettava ihoalue käydään lävitse 1–3 kertaa. Hoidon jälkeen iholle levitetään kosteuttava voide ja kosteuttavan voiteen levitystä tulee jatkaa punoituksen ajan, jonka jälkeen voi siirtyä kevyempiin voiteisiin. Hoidon jälkeen iholla on pientä turvotusta ja reilu punoitus 1–3 tunnin ajan hoidon tehosta riippuen. Suurimmillaan turvotus ja punoitus on seuraavana päivänä, joka kannattaa varata kotipäiväksi. Suositus on varata minimissään kaksi seuraavaa päivää ilman menoja, koska vasta sen jälkeen voi meikata normaalisti.

Kevyemmissä hoidoissa punoitus tasaantuu 2–3 vuorokauden aikana. Tehokkaammissa hoidoissa 5–7 vuorokauden aikana ja lievää polttavaa tuntemusta voi olla ensimmäisen vuorokauden ajan. Neuloista voi jäädä pieniä rupia, jotka häviävät noin 3–7 vuorokauden aikana. Pieniä punoittavia naarmuja voi näkyä 3 viikkoon asti. Hoidon jälkeen aurinkoa tulisi välttää 2–4 viikkoon asti tehosta riippuen. Meikkivoiteita voi alkaa käyttää 2–3 vuorokautta hoidon jälkeen käytetystä tehosta riippuen.


Ohjeet

1.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon Mika Vihavaiselle joko verkosta (valitse asiantuntija: Mika Vihavainen) tai puhelimitse (09) 7750 800. Voit varata ajan myös minkä tahansa Diacorin lääkäriaseman vastaanotosta. Verkossa näkyvät ajat ovat ensisijaisesti varattu akuutteja sairauskäyntejä ja konsultaatioita varten.

2.

Lääkäri antaa konsultaation yhteydessä ajan hoitokäynnille. Hoitoajat eivät ole erikseen varattavissa verkon kautta. Toimenpideaikoja on tarjolla torstaina ja perjantaina (iltapäivisin/iltaisin) sekä lauantaisin.

3.

Suosittelemme sinua tulemaan hoitokäynnille kasvot puhtaina ilman meikkiä ja voiteita.

*

 Katso esittelyvideo Fractora RF -hoidosta: Fractora Animation - Skin Treatment (InMode)

Kustannukset

Hinnat sisältävä alv 24 %.
Konsultaatio: ilmainen
Kasvot: 495 €
Kasvot ja kaula: 595 €

 Hoitoja tarvitaan yleensä 2–3 kertaa.

Toimipisteet

Keskusta

Keskuskatu 7
00100 Helsinki

Maanantai - torstai 7-20
Perjantai 7-19
Lauantai 9-18
Sunnuntai 12-18
25.5. 12-18

Asiantuntijat

Vihavainen Mika

Yleislääkäri, Urheilulääkäri

LL. Yleislääketiede, päivystyspotilaat, pientoimenpiteet, luomen poistot, patin poistot, kynsiongelmat, kryohoidot, terveystarkastukset, urheilijan terveystarkastukset, liikuntavammat, urheiluvammat, erityisesti: voimisteluvammat, kamppailulajivammat, yleisurheiluvammat, kuntosalivammat. Esteettiset hoidot: Fractora RF -kasvohoito ja karvanpoisto laserilla