Menu

DiacorPlus-mobiilisovellus

Nyt voit asioida Diacorissa missä ja milloin vain. Avasimme lääkäriaseman kaikkiin älypuhelimiin. Diacorin asiantuntijat ovat nyt entistä lähempänä asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta.

DiacorPlus mahdollistaa asiakkaan ja asiantuntijoiden välisen helpon ja vaivattoman yhteydenpidon Keskustelut-osiossa. Lääkärit, hoitajat, psykologit sekä ravitsemus- ja fysioterapeutit vastaavat terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyden online-chatillä, joka toimii sekä teksti- että videomuotoisena tai lähettää kiireettömän viestin valitsemallasi asiantuntijalle. Online-keskustelut ovat mahdollisia vain iOS ja Android -puhelimilla.

DiacorPlussassa terveystietosi ovat kätevästi samassa paikassa. Näet aikaisemmat käyntisi, laboratoriotulokset, saamasi rokotteet ja reseptit. Voit asettaa palvelun kautta myös muistutuksia vanhenevien reseptien ja rokotteiden uusimiseksi. Voit myös varata ja perua vastaanottokäyntejä. Palvelun kautta saat sinulle kohdennettuja, arvokkaita arvoasiakasetuja ja voit lukea ajankohtaisia hyvinvointivinkkejä.


Ohjeet

Lataa DiacorPlus sovelluskaupastasi. Mobiilipalvelu toimii iOS, Android ja Windows Phone -puhelimissa. DiacorPlus löytyy kaupoista hakusanalla ”Diacor”.

Lue lisää diacorplus.fi