Menu

Beddit Sleep Tracker -unimittari

Haluatko saada tietoa siitä, miten nukut?

Beddit Sleep Tracker on unen laatua mittaava laite, joka seuraa unta, liikkeitä, sydämen toimintaa ja hengitystä. Saat heti aamulla herättyäsi analyysin siitä, kuinka olet nukkunut, ja käytännön vinkkejä esimerkiksi unen laadun parantamiseen, urheilusuorituksesta palautumiseen, painon pudottamiseen tai stressin hallintaan.

Beddit-unimittarin avulla voit mitata unen laatua kotonasi. Älypuhelimeen ja tablettiin ladattava sovellus antaa sinulle laaja-alaisen kuvan uni- ja hengitystapahtumista yön aikana. Perinteisiin 1–3 vuorokauden mittaisiin unitesteihin verrattuna Beddit-testin tulokset antavat kattavamman yleiskuvan.

Kahden viikon mittausjakson jälkeen saat uniasiantuntijamme vastaanotolla laajan uniraportin ja yksilölliset vinkit unen parantamiseksi. Asiantuntijamme ohjaa sinut tarvittaessa jatkotutkimuksiin ja sopii kanssasi mahdolliset jatkokäynnit.

Soita ajanvanraukseemme p. (09) 7750 800, niin saat koodin unimittarin tilaamiseen ja ajan uniasiantuntijallemme.

 

Laitevaatimukset

Beddit Sleep Tracker -unimittarin käyttö edellyttää yhteensopivaa älypuhelinta ja Beddit-mobiilisovellusta. Helpoin tapa löytää ja ladata Beddit-mobiilisovellus on siirtyä App Storeen (iOS) tai Google Play -sovelluskauppaan (Android) ja etsiä hakusanalla 'Beddit'. Beddit-sovellus on yhteensopiva iOS-laitteilla sekä uusimmilla Android-laitteilla. Voit tarkistaa tarkemmat tekniset ominaisuudet ja yhteensopivuustiedot Bedditin sivuilta.