Menu

Aktiiviliikkujan terveys­tutkimus

Liikutko aktiivisesti ja haluatko tietää kuinka voit? Tule aktiiviliikkujan terveystutkimukseen.

Aktiiviliikkujan terveystutkimus sisältää kattavan laboratoriotutkimuspaketin ja tulosten läpikäynnin online-chat-keskusteluna yleislääkärin kanssa DiacorPlus-mobiilisovelluksessa. Laboratoriotutkimuksilla selvitetään elimistön rautatilannetta, munuaisten toimintaa, arvioidaan sydän- ja verisuonitautiriskiä, mitataan kolesterolit, D-vitamiini-, magnesium- ja kalsiumpitoisuus.

DiacorPlus-mobiilisovelluksesta löydät tutkimustulokset heti niiden valmistuttua. Voit helposti ja vaivattomasti käydä tulokset yleislääkärin kanssa vaikka omalta kotisohvaltasi.


Ohjeet

1.

Käy laboratoriotutkimuksessa millä tahansa lääkäriasemallamme. Laboratorioon voi tulla ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan laboratorioon lääkäriasemalta, puhelimitse 09 7750 800 tai netistä (valitse palvelu: ”Laboratorio”).

  • Tutkimusta ennen tulee olla juomatta, syömättä ja tupakoimatta 10–12 tuntia. Edeltävänä iltana ja samana aamuna voi juoda lasin vettä.
2.

Maksa laboratoriotutkimukset näytteenoton jälkeen.

3.

Lataa DiacorPlus sovelluskaupastasi. Online-chat -asiointi DiacorPlussassa on mahdollista iOS- ja Android-puhelimilla. DiacorPlus löytyy kaupoista hakusanalla ”Diacor”.

4.

Kun laboratoriotutkimustulokset ovat valmistuneet, näet ne suoraan DiacorPlus-mobiilisovelluksesta. Löydät tutkimustulokset Omat tiedot-osiosta.

5.

Aloita keskustelu yleislääkärin kanssa DiacorPlussassa. Löydät heti tavoitettavissa olevat yleislääkärit Keskustelut-osiossa. Valitse haluamasi yleislääkäri ja aloita chat. Keskustelun jälkeen luottokortiltasi veloitetaan yleislääkärin online-chat-keskustelun hinta, 27 €.

Kustannukset

Aktiiviliikkujan terveystutkimuksen kokonaishinta on 157 €, joka sisältää laboratoriotutkimukset (130 €) ja yleislääkärin online-chat -keskustelun (27€).

 

Arvoasiakkaille aktiiviliikkujan terveystutkimuksen kokonaishinta on 131 € (sis. laboratoriotutkimukset 104 € ja yleislääkärin online-chat -keskustelun 27 €) 31.5.2017 asti.

Aktiiviliikkujan terveystutkimus sisältää kattavan laboratoriotutkimuspaketin ja tulosten läpikäynnin online-chat-keskusteluna yleislääkärin kanssa DiacorPlus-mobiilisovelluksessa. Laboratoriotutkimuksilla selvitetään elimistön rautatilannetta, munuaisten toimintaa, arvioidaan sydän- ja verisuonitautiriskiä, mitataan kolesterolit, D-vitamiini-, magnesium- ja kalsiumpitoisuus. Tutustu palveluun ja laboratoriotutkimuspaketin sisältöön.

Arvoasiakkaana saat aktiiviliikkujan terveystutkimuksen hintaan 131 € (norm. 157 €) ajanjaksolla 1.3.2017–31.5.2017. Hinta sisältää laboratoriotutkimuspaketin (104 €) ja yleislääkärin online-chat-keskustelun DiacorPlus-mobiilisovelluksessa (27 €).

Laboratorioon voi tulla ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan laboratorioon lääkäriasemalta, puhelimitse (09) 7750 800 tai verkosta (valitse palvelu: ”Laboratorio”).