Menu

Keksi hiirelle nimi -kilpailu Lapsimessuilla 15.-17.4.2016

KEKSI HIIRELLE NIMI -KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Diacorin henkilökunta, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistuminen edellyttää nimiehdotuksen jättämistä Diacorin messupisteellä olevaan lomakkeeseen Lapsimessujen aikana 15.-17.4.2016 Helsingin messukeskuksessa.

2. Kilpailuun osallistuminen ja osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua Diacorin messupisteellä Helsingin messukeskuksessa 15.-17.4.2016 välisenä aikana ehdottamalla Diacorin hiirihahmolle nimeä.

3. Järjestäjä

Diacor terveyspalvet Oy, Hiomotie 8, 3. krs. 00380 Helsinki

4. Palkinto ja voittajien valinta

Diacor arpoo kampanja-ajan jälkeen kaikkien nimiehdotuksen jättäneiden kesken yhden (1) 250 €:n arvoisen SnadiStadin synttäripaketin. Voittaja voi suunnitella itse valitsemistaan elementeistä mieleisen synttäripaketin SnadiStadin synttärisivullta http://synttarit.snadistadi.fi/. Mahdollisen 250 € ylimenevän osuuden voittaja maksaa itse. 

5. Palkinnon lunastus

Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti osallistujan arvontalomakkeella ilmoittamien yhteystietojen kautta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

6. Verot

Diacor sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.
 

7. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin ulkopuolisten käyttöön.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.