Menu

Matka 2017 -messut – arvonnan säännöt

1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Diacorin henkilökunta, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistuminen edellyttää Diacorin Facebook-sivun postauksen kommentoimista. Diacor terveyspalvelut Oy ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

2. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan Diacorin Facebook-sivuilla kommentoimalla 17.1.-17 julkaistuun postaukseen. Kommentti tulee jättää kommenttikenttään 18.1.2017 klo 10.00 mennessä.

3. Järjestäjä

Diacor terveyspalvet Oy, Hiomotie 8, 3. krs. 00380 Helsinki

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia markkinointi@diacor.fi.

4. Kampanja-aika

Arvonta alkaa ti 17.1.2017 ja päättyy ke 18.1.2017 klo 10.00.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Diacor arpoo kampanja-ajan jälkeen kaikkien kommentoijien kesken 25 kpl kahden (2) pääsylipun pakettia (arvo n. 36 €) Matka 2017 -messuille Helsingin Messukeskukseen 20.-22.1.2017. Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voitetut liput ovat noudettavissa vain Messukeskuksen Eteläisellä sisäänkäynnillä olevalta lippujennoutopisteeltä voittajan nimellä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin ulkopuolisten käyttöön.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.