Menu

Diacor arpoo lippuja lapsimessuille 15.-17.4.2016

LIPPUARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Diacorin henkilökunta, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistuminen edellyttää Diacorin Facebook-sivun postauksen kommentoimista. Diacor terveyspalvelut Oy ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

2. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan Diacorin Facebook-sivuilla kommentoimalla 1.4 julkaistuun postaukseen kenet sinä ottaisit mukaan Lapsimessuille. Kommentti tulee jättää kommenttikenttään 5.4. klo 23.59 mennessä.

3. Järjestäjä

Diacor terveyspalvet Oy, Hiomotie 8, 3. krs. 00380 Helsinki

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia markkinointi@diacor.fi.

4. Kampanja-aika

Kisa alkaa pe 1.4.2016 ja päättyy ti 5.4.2016 klo 23.59.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Diacor arpoo kampanja-ajan jälkeen kaikkien kommentoijien kesken 5 kpl kahden (2) pääsylipun pakettia (arvo n. 36 €). Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan on ilmoitettava yhteystietonsa Diacorin sitä Facebookissa pyytäessä arvonnan jälkeen, jotta liput voidaan toimittaa voittajalle. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin ulkopuolisten käyttöön.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.