Menu

ASIAKAS ON ARVOMME

Terveys on ihmisen tärkein arvo. Haluamme pitää huolta sinun terveydestäsi niin hyvin kuin mahdollista. Palvella sinua hyvin ja luoda sinun tarpeitasi vastaavia palveluita. Me olemme sinun lähelläsi. 

Kyllä kiitos, haluan hyötyä arvoasiakkaan eduista

Ole hyvä ja täytä alas henkilötunnuksesi. Jos olet jo Diacorin asiakas, tunnistamme sinut sen perusteella.
Voidaksesi rekisteröityä Arvoasiakkaaksi, sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

Rekisteröidy

Rekisteröidy

Vahvista rekisteröitymisesi täyttämällä alle vielä henkilö- ja yhteystietosi.

* Pakollinen tieto

Rekisteröidy

Kiitos tiedoista, tarvitsemme vielä sähköpostiosoitteesi voidaksemme vahvistaa rekisteröitymisesi.

Kiitos rekisteröitymisestä,
tervetuloa Diacorin arvoasiakkaaksi

Kerro Diacorin arvoasiakkuudesta läheisillesi

Kehota esimerkiksi perheenjäseniä ja ystäviäsi rekisteröitymään – se on helppoa ja maksutonta, eikä edellytä aikaisempaa asiakassuhdetta.


Käytä pilkkua "," erottaaksesi eri sähköpostiosoitteet.

Esikatselu

Viesti lähetetty

TULE DIACORIN ARVOASIAKKAAKSI 

Arvoasiakkuuden myötä Diacorin asiantuntijat ja palvelumme ovat parhaimmalla tavalla sinun käytettävissäsi. 

 

Saat monipuoliset, neljä kertaa vuodessa vaihtuvat edut, jotka auttavat sinua oman terveytesi edistämisessä. 

 

Kehitämme arvoetuja jatkuvasti ja huomioimme arvoasiakkaittemme eri elämäntilanteiden, koko elämänkaaren tarpeet.

Meille on tärkeää tarjota sinulle arvoasiakkaana niin taloudellisia etuja kuin myös elämänsisältöä erilaisten tapahtumien ja 

seminaarien muodossa. Olemme myös avoimia sinun palautteellesi ja toiveillesi. 

 

Arvoasiakkuus on maksuton, eikä velvoita sinua mitenkään.

Sinun ei tarvitse vielä olla Diacorin asiakas voidaksesi liittyä arvoasiakkaaksi. 

 

Sinulle, Diacorin työterveysasiakas

Arvoasiakkuus on monissa tilanteissa hyödyllinen myös työterveysasiakkaillemme. Yksityisesti maksamalla voit käyttää palveluitamme
omaa työterveyssopimustasi laajemmin. Saat hyötyjä myös lapsesi, vanhempasi, läheisesi asioidessa meillä.  

TERVETULOA DIACORIIN!

Pääset liittymään arvoasiakkaaksi, kun olet 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.
Jos olet jo Diacorin asiakas, tunnistamme sinut sen perusteella. 


Kuinka sinä voit tänään?

Säännöllinen käynti terveystarkastuksessa auttaa ymmärtämään omaa terveydentilaa – vahvuuksia, mutta myös terveyteen liittyviä yksilöllisiä riskitekijöitä.

Diacorin terveystarkastuksiin sisältyy aina kattavat laboratoriokokeet ja lääkärin vastaanotto. Tutkimusten avulla saat tietoa omien elintapojesi vaikutuksesta ja vinkkejä jatkoon. Naisilla, miehillä, senioreilla ja urheilijoilla on erilaiset tarpeet, jotka olemme ottaneet huomioon terveystarkastusten sisällöissä ja lääkäreissä. Tutustu terveystarkastustemme sisältöihin:

Arvoasiakkaana saat ajanjaksolla 1.12.2016–28.2.2017 naisen, miehen, seniorin tai urheilijan terveystarkastuksen hintaan 164 € (norm. 225–267 €). Etu on voimassa Diacorin pääkaupunkiseudun ja Turun lääkäriasemilla. Turussa tarjolla Terve nainen, Terve mies ja Terve seniori -terveystarkastukset. Varaa aika terveystarkastukseen puhelimitse numerosta (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711.

Huolehditaan yhdessä sinun terveydestäsi!

Aktiiviurheilija, tunne terveytesi!

Aktiiviliikkujan terveystutkimus sisältää kattavan laboratoriotutkimuspaketin ja tulosten läpikäynnin online-chat-keskusteluna yleislääkärin kanssa DiacorPlus-mobiilisovelluksessa. Laboratoriotutkimuksilla selvitetään elimistön rautatilannetta, munuaisten toimintaa, arvioidaan sydän- ja verisuonitautiriskiä, mitataan kolesterolit, D-vitamiini-, magnesium- ja kalsiumpitoisuus. Tutustu palveluun ja laboratoriotutkimuspaketin sisältöön.

Arvoasiakkaana saat aktiiviliikkujan terveystutkimuksen hintaan 131 € (norm. 157 €) ajanjaksolla 1.12.2016–28.2.2017. Hinta sisältää laboratoriotutkimuspaketin (104 €) ja yleislääkärin online-chat-keskustelun DiacorPlus-mobiilisovelluksessa (27 €).

Laboratorioon voi tulla ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan laboratorioon lääkäriasemalta, puhelimitse (09) 7750 800 tai verkosta (valitse palvelu: ”Laboratorio”).

YA-tuotesarjan lähes sata hyvinvointituotetta -15 %

Yliopiston Apteekki tarjoaa Suomen laajimman apteekkivalikoiman verkossa: yli 13 000 resepti- ja itsehoitolääkettä sekä kosmetiikkaa, vitamiineja ja muita hyvinvointituotteita. Tilaaminen verkosta on nopeaa turvallista ja helppoa. Verkkoapteekki ya.fi on aina auki ja koko apteekin valikoima ulottuvillasi!

Arvoasiakkaana saat nyt 15 % alennuksen yhdestä normaalihintaisesta YA-tuotesarjan tuotteesta verkkoapteekissa ya.fi etukoodilla YADIACOR15 (ei koske lääkkeitä). YA-tuotesarjaan kuuluu lähes sata hyvinvointituotetta esimerkiksi vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita.

Etu on voimassa verkossa 1.12.2016–28.2.2017.

Tutustu YA-tuotesarjaan ja hyödynnä etusi!

Tasapainoa arkeen – levon ja liikkeen oikealla rytmillä

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla näet, mitkä ovat keskeisiä kuormitustekijöitä arjessasi, mikä auttaa sinua palautumaan ja saavutatko liikunnalla toivomasi hyödyn. Firstbeat kulkee kolmen vuorokauden ajan mukanasi mitaten autonomisen hermoston reaktioitasi. Pidät itse samalla päiväkirjaa. Tiedot yhdistetään hyvinvointiraportiksi, joka kuvaa stressireaktioitasi, voimavarojasi, unen aikaista palautumista sekä liikunnan terveys ja kuntovaikutuksia. Käyt raportin Omavalmentajan kanssa ja saat hyvinvointisuunnitelman, joka tukee tavoitteidesi saavuttamista – sopivalla sykkellä.

Arvoasiakkaana saat 1.12.2016–28.2.2017 välisenä aikana Firstbeat Hyvinvointianalyysin ja Omavalmentajan vastaanottokäynnin yhteishintaan 180 € (norm. 260 €). Etu on voimassa Diacor Flamingon, Herttoniemen, Ison Omenan, Kannelmäen, Keskustan, Leppävaaran, Pitäjänmäen, Ruoholahden ja Tikkurilan lääkäriasemilla. Lue lisää palvelusta.

Tule lääkäriasemalle ostamaan lahjakortti hyvinvointia joko itsellesi tai läheisellesi. Saat samalla tarkemmat ohjeet palvelun aloittamiseen.

Hyvä uni kannattaa

Nukutko hyvin? Laadukas ja riittävä uni on terveyden, hyvinvoinnin ja työkyvyn perusta. 

Arvoasiakkaana saat Beddit-unimittarin, -raportin ja uniasiantuntijamme vastaanottokäynnin yhteishintaan on 262 € (norm. 322–351 €) ajanjaksolla 1.10.2016–28.2.2017.

Beddit-unimittarin ja -raportin avulla saat tarkkaa, luotettavaa ja tieteellisesti testattua tietoa unestasi. Uniasiantuntijamme (lääkäri tai psykologi) käy kahden viikon mittausjakson tulokset läpi kanssasi ja antaa niiden pohjalta sinulle vinkkejä, joilla parantaa unen laatua. Raportista voidaan tunnistaa unisairauksien riskit, jolloin uniasiantuntija ohjaa hoitopolulla eteenpäin. Lue lisää palvelusta ja tutustu uniasiantuntijoihimme.

Varaa aika uniasiantuntijalle puhelimitse ajanvarauksesta (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711. Saat ajanvarauksen yhteydessä koodin ja uniasiantuntijasi sähköpostiosoitteen, joita tarvitset tilatessasi unimittaria Bedditin verkkokaupassa.

Molempien silmien laserleikkaus 2200 €

Haluatko eroon silmälaseista ja piilolinsseistä? Investointi omiin silmiin kannattaa! 

Arvoasiakkaana saat molempien silmien laserleikkauksen hintaan 2 200 € (norm. 3 245 €). Esitutkimus 255 € ja jälkitarkastukset 80–120 € veloitetaan hinnaston mukaisesti. Etu on voimassa ajanjaksolla 21.10.2016–28.2.2017 esitutkimuksen tai leikkauksen varanneille. Silmien laserleikkaukset tehdään Diacor Ruoholahden lääkäriasemalla sijaitsevassa silmäyksikössämme. Lue lisää silmien laserleikkauksesta, toimenpiteen kulusta ja toipumisesta sekä tutustu yleisimpiin kysymyksiin.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon ja silmien laserleikkaukseen Silmäyksiköstä puhelimitse (09) 7750 8160.

Kun punkkirokotussarja on kesken...

Saat aikuisten ja lasten puutiaisaivokuumerokotuksen jatkorokotukset arvoasiakasetuhintaan 51,30 €  / rokotuskerta (norm. aikuisten rokotus 55,76 € ja lasten rokotus 56,85 €) 31.5.2017 asti, kun olen aloittanut (tai jatkanut) rokotussarjan Diacorissa 31.5.2016 mennessä. Kolmen rokotuksen yhteishinta on tällöin 153,90 € (norm. 184,78–188,05 €). Jokainen rokotus maksetaan erikseen, käynnin yhteydessä. Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla.

Punkkirokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta. Toinen annos annetaan 1–3 kuukautta ensimmäisen jälkeen. Kolmas annos annetaan 5–12 kuukauden päästä toisesta annoksesta. Jos suojaa tarvitaan nopeasti, toinen annos voidaan antaa jo kahden viikon kuluttua ensimmäisestä.  Myös tällöin kolmas annos annetaan 5–12 kuukauden päästä toisesta annoksesta.

Monella asemallamme voit päästä rokotettavaksi ilman ajanvarausta, mutta varmin tapa on varata aika sairaanhoitajalle joko verkosta (valitse palvelu: Sairaanhoitaja) tai puhelimitse (09) 7750 800. Koko perheen (3–4 henkilöä) puutiaisaivokuumerokotukset voidaan antaa yhdellä ajanvarauksella.

-200 € yhden silmän kaihileikkauksesta 

Arvoasiakkaana saat 200 €:n alennuksen yhden silmän kaihileikkauksesta. Molempien silmien kaihileikkauksesta alennus on yhteensä 400 €. Etu on voimassa 28.2.2017 asti.

Lue lisää kaihileikkauksesta

Yöpyminen sairaalassa 200 € / yö

Arvoasiakkaana yövyt sairaalassa alennettuun hintaan 200 € / yö (norm. 412 € / yö).

Lisätietoja leikkauspalveluistamme ja ajanvarauksesta saat numerosta (09) 7750 8180.

Arvoasiakkaan palvelulinja

Arvoasiakkaana saat palvelulinjalta lisätietoja eduista sekä neuvoja ja ohjausta tarkoituksenmukaiseen hoitoon paikallispuhelun hinnalla. Palvelulinja on avoinna arkisin klo 8–16, puh. (09) 7750 7711.

Yleislääkärille 24 h kuluessa 

Arvoasiakkaanamme saat ajan arkisin yleislääkärin vastaanotolle 24 tunnin kuluessa joltain Diacorin lääkäriasemalta. Jos vapaita aikoja ei löydy sähköisestä ajanvarauksestamme, kysy niitä puhelimitse (09) 7750 800. 

Palvelu on voimassa toistaiseksi.

Maksuton pysäköinti lapsipotilaan saattajalle sairaalassa

Sairaalan lapsipotilaan saattajalle ilmainen pysäköinti Ruoholahden parkkihallissa.

Etu on voimassa toistaiseksi.