Menu

Anna palautetta DiacorPlussasta ja osallistu arvontaan

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Diacorin henkilökunta sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

2. Arvontaan osallistuminen ja osallistumisaika

Osallistuminen edellyttää palautteen antoa DiacorPlus-sovelluksen käyttökokemuksista diacorplus.fi-sivustolla olevan lomakkeen kautta (www.diacorplus.fi/???). Diacor terveyspalvelut Oy ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

Osallistumisaikaa on 30.5.2016 asti.

3. Järjestäjä

Diacor terveyspalvet Oy, Hiomotie 8, 3. krs. 00380 Helsinki

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia markkinointi@diacor.fi.

4. Voittajien valinta ja palkinnot

Diacor arpoo kampanja-ajan jälkeen kaikkien vastaajien kesken yhden (1) Polar A360 fitnes-mittarin (arvo 200 €) sekä neljä (4) kpl Polar Loop 2 -aktiivisuusranneketta (arvo 120 €).

5. Palkinnon lunastus

Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti osallistujan arvontalomakkeella ilmoittamien yhteystietojen kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa, on Diacorilla oikeus arpoa palkinto uudestaan. Diacorilla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

6. Verot

Diacor sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin ulkopuolisten käyttöön.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös Diaoikeuden sääntömuutoksiin.