Menu

Psykoterapeutti

Korkeala Päivi

Psykoterapeutti
Osaamisalueet: Sairaanhoitaja, psykoterapeutti ET: Kriisi- ja traumapainotteinen perhe- ja paripsykoterapia, vanhempien ohjaus, transkulttuurinen hoitotyö. Asiantuntemus: ihmissuhdeongelmat, työuupumus, haastava elämäntilanne, vanhemmuuden haasteet, neuropsykiatria, lasten ja nuorten mielenterveys, somaattisesti pitkäaikaissairaan lapsen vanhemmuus, lapsen haastava käytös. Kelan kuntoutuspsykoterapia: perheterapia, pariterapia (aikuiset, 26–67-vuotiaat) ja perheterapia sekä vanhempien ohjaus (nuoret, 16–25-vuotiaat). Konsultointi, työnohjaus ja koulutus sopimuksen mukaan

Palveluni on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat apua henkilökohtaisissa vaikeuksissa, perhe-elämään, parisuhteeseen tai työelämään liittyvissä ongelmissa. Työskentelen mielelläni kaiken ikäisten ihmisten parissa!
Minulla on pitkä työkokemus työskentelystä lastenpsykiatriassa lasten, vanhempien ja perheiden parissa. Teen työtä tarvittaessa myös tulkin välityksellä (maksusitoumus oltava tulkkipalvelujen käyttöä varten). Vastaanotolla käydään vuorovaikutteista keskustelua asiakkaan tai asiakkaiden toiveiden pohjalta. Suosittelen varaamaan 90 min ajan, mikäli tapaamiseen osallistuu useampi perheenjäsen. 90 min aikojen varaus puhelimitse 09 7750 800.


Palvelut: Perhe- ja pariterapia
Toimipisteet: Kannelmäki
Asiointikielet: suomi


Hinnasto

Yksityisasiakkaan hinnat arkisin:

45 min. 90 e
60 min. 105 e
90 min. 145 e