Menu

Psykoterapeutti

Rikala Mari

Psykoterapeutti
Osaamisalueet: VTM, sosiaalityöntekijä, psykoterapeutti (kriisi- ja traumapainoitteinen erityistason perheterapiakoulutus, pariterapian täydennyskoulutus sekä tunnekeskeisen pariterapian perusopinnot). Tarjoan tukea vanhemmuuden haasteisiin (erityisesti alle 13-vuotiaiden lasten vanhemmille), perhe- ja pariterapiaa.

Erityisasiantuntemus: Lasten eri ikävaiheissa esiin nousevat vanhemmuuden haasteet ja kasvatuskysymykset, sisarussuhteet, lapsen haastava käytös, perheensisäiseen vuorovaikutukseen ja ilmapiiriin liittyvät pulmat. Käynneillä on mahdollisuus pohtia miten ottaa lapsen kanssa puheeksi
perhettä kohdannut kriisi tai traumaattinen kokemus. Nämä tilanteet voivat liittyä vanhempien avioeroon, perheenjäsenen somaattiseen tai psyykkiseen sairauteen tai perheenjäsenen kuolemaan tms. Parisuhteeseen liittyvät erilaiset ongelmat.

Lapset ovat tervetulleita osallistumaan tapaamisiin vanhempien/huoltajien ja terapeutin kanssa tehdyn yhteisen suunnitelman mukaisesti. Vastaanotolla on mahdollisuus käydä yksittäisiä käyntejä tai sovittu
jakso. Voit tulla vastaanotolle sekä yksin että puolison kanssa. Pariterapiakäynnille suosittelen varaamaan 90 minuutin ajan.
 


Palvelut: Psykoterapeutin vastaanotto, Perhe- ja pariterapia
Toimipisteet: Flamingo
Asiointikielet: suomi


Hinnasto

Yksityisasiakkaan hinnat arkisin:

45 min. 105 e
60 min. 120 e
90 min. 150 e