Menu

Urheilulääkäri

Hakkarainen Harri

Urheilulääkäri
Osaamisalueet: Urheilulääketiede ja urheilufysiologia sekä urheilubiomekaniikka. Kuormitusperäiset vammat, pitkittyneet väsymystilat ja infektiot sekä niiden kokonaisvaltainen analysointi ja kuntoutus. Urheilijan terveystarkastukset

Varaathan tupla-ajan mikäli kärsit ylikuormituksesta tai laajoista moninaisista oireista. Ensimmäiseen käyntiin tarvitaan riittävästi aikaa perusteellisen hoidon takaamiseksi.

Harri Hakkaraisella on kaksi akateemista tutkintoa, liikuntatieteellinen valmentajan ja liikuntafysiologin ja -biomekaanikon tutkinto sekä lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Vastaavia yhdistelmiä ei koko Euroopasta löydy monia. Hän on toiminut vuodesta 1989 urheiluvalmentajana niin nuorten kuin aikuistenkin parissa. Hän on valmentanut kymmeniä arvokisamitalisteja sekä toiminut heidän henkilökohtaisena lääkärinään. Harrilla on kokemusta viisistä olympialaisista ja useista MM- tai EM-kilpailuista valmentajana tai lääkärinä. Lisäksi hänellä on kokemusta fysiikkavalmennuksesta jääkiekon KHL:stä ja McLarenin F1-kuljettajien kanssa.

Harri on toiminut noin kymmenen eri maajoukkueen lääkärinä ja toimii edelleen. Hän myös valmentaa lähinnä ammattijääkiekkoilijoita.

Harrin erityisosaamista on lääketieteen ja urheiluvalmennuksen yhdistäminen erityisesti infektiokierre-, ylikuormitus-, rasitusvamma- ja myös traumatilanteissa.  Harri pyrkii antamaan jokaisella vastaanotolla myös harjoitusohjeet, lääkityksien ja diagnoosien lisäksi. Se on harvinaista urheilulääketieteen maailmassa. Harri ohjaa myös virheellisten lihasaktivaatioiden edellyttämiä korjausharjoitteita ja antaa kuntoutusohjelman.


Palvelut: Urheilulääkärin vastaanotto, Urheilijan terveystarkastus
Toimipisteet: Kannelmäki
Asiointikielet: suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro


Hinnasto

Yksityisasiakkaan hinnat arkisin:

45 min. 147 e
90 min. 220-250 e

Vastaanottokäynti sisältää aina palautteen kirjallisena mukaan ja kuntoutuksen kohdalla kuntoutussuunnitelman sekä infektioiden tai ylikuormitusten yhteydessä harjoitusohjeita.


Artikkelit

Aino-Kaisa Saarinen ja jalkapöydän tarina

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarisella on useita olympia- ja MM-mitaleita. Henkilökohtaisen maailmanmestaruuden hän voitti perinteisen tyylin...

Urheilijan alipalautuminen on ongelma

Urheilulääkäri Harri Hakkarainen törmää vastaanotollaan jatkuvasti potilaisiin, ”joilla ei kulje”. Urheilijasta tuntuu, että lihakset ovat...