Menu

Terveys on ihmisen tärkein arvo

Arvoasiakkuuden ytimessä on huolenpito. Haluamme auttaa sinua terveyteen ja sairauksiin liittyvissä asioissa. Arvoasiakkaan palvelut ja taloudelliset edut uusiutuvat useamman kerran vuodessa. Toivomme, että voit niiden avulla edistää omaa terveyttäsi. 

ODOTAMME JOULUA!

Joulukalenterin ensimmäiset luukut ovat jo avattu, lähestymme vuoden rauhoittavinta ajanjaksoa. Vielä seuraavien viikkojen ajan voi olla vilskettä – töissä on kiirettä. Mieli tekee valmistella joulua, hankkia lahjoja.

 

Terveyden edistämisen lahja on ekologinen ja antaa saajalleen hyvää mieltä pitkään joulun jälkeen. Vinkkaamme arvoasiakaseduista vaihtoehtoja:

  • Kaikki terveystarkastukset – naiselle, miehelle, ikäihmiselle ja urheilijalle löytyy omansa.
  • Aktiiviliikkujan terveystutkimus sisältää laboratoriotutkimuspaketin ja tulosten analyysikeskusten DiacorPlus-chatin kautta. Helppoa ja nopeaa!
  • Parempaan uneen Bedditin avulla. Palvelu sisältää unisensorin, -raportin ja elämäntapakeskustelun.
  • Hyvinvointianalyysi Firstbeat ja tapaaminen Omavalmentajan kanssa stressiä aiheuttavien tekijöiden ymmärtämiseen ja palautumisen edistämiseen.
  • 15% alennus Yliopiston Apteekin verkkokaupan apteekki- ja hyvinvointituotteista

Etuja on monia muitakin, alta näet kaikki.

Lahjojen lisäksi tarvitsemme jokainen myös omia, rauhoittavia hetkiä. Aikaa olla ja ajatella, tai olla ajattelematta. Ota niitä sinäkin, siinä arjen pyörteiden lomassa. Ole hyvä itsellesi.

 

Toivotamme hyvää joulun odotusta!

 


Kuinka sinä voit tänään?

Säännöllinen käynti terveystarkastuksessa auttaa ymmärtämään omaa terveydentilaa – vahvuuksia, mutta myös terveyteen liittyviä yksilöllisiä riskitekijöitä.

Diacorin terveystarkastuksiin sisältyy aina kattavat laboratoriokokeet ja lääkärin vastaanotto. Tutkimusten avulla saat tietoa omien elintapojesi vaikutuksesta ja vinkkejä jatkoon. Naisilla, miehillä, senioreilla ja urheilijoilla on erilaiset tarpeet, jotka olemme ottaneet huomioon terveystarkastusten sisällöissä ja lääkäreissä. Tutustu terveystarkastustemme sisältöihin:

Arvoasiakkaana saat ajanjaksolla 1.12.2016–28.2.2017 naisen, miehen, seniorin tai urheilijan terveystarkastuksen hintaan 164 € (norm. 225–267 €). Etu on voimassa Diacorin pääkaupunkiseudun ja Turun lääkäriasemilla. Turussa tarjolla Terve nainen, Terve mies ja Terve seniori -terveystarkastukset. Varaa aika terveystarkastukseen puhelimitse numerosta (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711.

Huolehditaan yhdessä sinun terveydestäsi!

Aktiiviurheilija, tunne terveytesi!

Aktiiviliikkujan terveystutkimus sisältää kattavan laboratoriotutkimuspaketin ja tulosten läpikäynnin online-chat-keskusteluna yleislääkärin kanssa DiacorPlus-mobiilisovelluksessa. Laboratoriotutkimuksilla selvitetään elimistön rautatilannetta, munuaisten toimintaa, arvioidaan sydän- ja verisuonitautiriskiä, mitataan kolesterolit, D-vitamiini-, magnesium- ja kalsiumpitoisuus. Tutustu palveluun ja laboratoriotutkimuspaketin sisältöön.

Arvoasiakkaana saat aktiiviliikkujan terveystutkimuksen hintaan 131 € (norm. 157 €) ajanjaksolla 1.12.2016–28.2.2017. Hinta sisältää laboratoriotutkimuspaketin (104 €) ja yleislääkärin online-chat-keskustelun DiacorPlus-mobiilisovelluksessa (27 €).

Laboratorioon voi tulla ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan laboratorioon lääkäriasemalta, puhelimitse (09) 7750 800 tai verkosta (valitse palvelu: ”Laboratorio”).

YA-tuotesarjan lähes sata hyvinvointituotetta -15 %

Yliopiston Apteekki tarjoaa Suomen laajimman apteekkivalikoiman verkossa: yli 13 000 resepti- ja itsehoitolääkettä sekä kosmetiikkaa, vitamiineja ja muita hyvinvointituotteita. Tilaaminen verkosta on nopeaa turvallista ja helppoa. Verkkoapteekki ya.fi on aina auki ja koko apteekin valikoima ulottuvillasi!

Arvoasiakkaana saat nyt 15 % alennuksen yhdestä normaalihintaisesta YA-tuotesarjan tuotteesta verkkoapteekissa ya.fi etukoodilla YADIACOR15 (ei koske lääkkeitä). YA-tuotesarjaan kuuluu lähes sata hyvinvointituotetta esimerkiksi vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita.

Etu on voimassa verkossa 1.12.2016–28.2.2017.

Tutustu YA-tuotesarjaan ja hyödynnä etusi!

Tasapainoa arkeen – levon ja liikkeen oikealla rytmillä

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla näet, mitkä ovat keskeisiä kuormitustekijöitä arjessasi, mikä auttaa sinua palautumaan ja saavutatko liikunnalla toivomasi hyödyn. Firstbeat kulkee kolmen vuorokauden ajan mukanasi mitaten autonomisen hermoston reaktioitasi. Pidät itse samalla päiväkirjaa. Tiedot yhdistetään hyvinvointiraportiksi, joka kuvaa stressireaktioitasi, voimavarojasi, unen aikaista palautumista sekä liikunnan terveys ja kuntovaikutuksia. Käyt raportin Omavalmentajan kanssa ja saat hyvinvointisuunnitelman, joka tukee tavoitteidesi saavuttamista – sopivalla sykkellä.

Arvoasiakkaana saat 1.12.2016–28.2.2017 välisenä aikana Firstbeat Hyvinvointianalyysin ja Omavalmentajan vastaanottokäynnin yhteishintaan 180 € (norm. 260 €). Etu on voimassa Diacor Flamingon, Herttoniemen, Ison Omenan, Kannelmäen, Keskustan, Leppävaaran, Pitäjänmäen, Ruoholahden ja Tikkurilan lääkäriasemilla.

Tule lääkäriasemalle ostamaan lahjakortti hyvinvointia joko itsellesi tai läheisellesi. Saat samalla tarkemmat ohjeet palvelun aloittamiseen.

Hyvä uni kannattaa

Nukutko hyvin? Laadukas ja riittävä uni on terveyden, hyvinvoinnin ja työkyvyn perusta. 

Arvoasiakkaana saat Beddit-unimittarin, -raportin ja uniasiantuntijamme vastaanottokäynnin yhteishintaan on 262 € (norm. 322–351 €) ajanjaksolla 1.10.2016–28.2.2017.

Beddit-unimittarin ja -raportin avulla saat tarkkaa, luotettavaa ja tieteellisesti testattua tietoa unestasi. Uniasiantuntijamme (lääkäri tai psykologi) käy kahden viikon mittausjakson tulokset läpi kanssasi ja antaa niiden pohjalta sinulle vinkkejä, joilla parantaa unen laatua. Raportista voidaan tunnistaa unisairauksien riskit, jolloin uniasiantuntija ohjaa hoitopolulla eteenpäin. Lue lisää palvelusta ja tutustu uniasiantuntijoihimme.

Varaa aika uniasiantuntijalle puhelimitse ajanvarauksesta (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711. Saat ajanvarauksen yhteydessä koodin ja uniasiantuntijasi sähköpostiosoitteen, joita tarvitset tilatessasi unimittaria Bedditin verkkokaupassa.

Molempien silmien laserleikkaus 2200 €

Haluatko eroon silmälaseista ja piilolinsseistä? Investointi omiin silmiin kannattaa! 

Arvoasiakkaana saat molempien silmien laserleikkauksen hintaan 2 200 € (norm. 3 245 €). Esitutkimus 255 € ja jälkitarkastukset 80–120 € veloitetaan hinnaston mukaisesti. Etu on voimassa ajanjaksolla 21.10.2016–28.2.2017 esitutkimuksen tai leikkauksen varanneille. Silmien laserleikkaukset tehdään Diacor Ruoholahden lääkäriasemalla sijaitsevassa silmäyksikössämme. Lue lisää silmien laserleikkauksesta, toimenpiteen kulusta ja toipumisesta sekä tutustu yleisimpiin kysymyksiin.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon ja silmien laserleikkaukseen Silmäyksiköstä puhelimitse (09) 7750 8160.

Kun punkkirokotussarja on kesken...

Saat aikuisten ja lasten puutiaisaivokuumerokotuksen jatkorokotukset arvoasiakasetuhintaan 51,30 €  / rokotuskerta (norm. aikuisten rokotus 55,76 € ja lasten rokotus 56,85 €) 31.5.2017 asti, kun olen aloittanut (tai jatkanut) rokotussarjan Diacorissa 31.5.2016 mennessä. Kolmen rokotuksen yhteishinta on tällöin 153,90 € (norm. 167,28–170,55 €). Jokainen rokotus maksetaan erikseen, käynnin yhteydessä. Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla.

Punkkirokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta. Toinen annos annetaan 1–3 kuukautta ensimmäisen jälkeen. Kolmas annos annetaan 5–12 kuukauden päästä toisesta annoksesta. Jos suojaa tarvitaan nopeasti, toinen annos voidaan antaa jo kahden viikon kuluttua ensimmäisestä.  Myös tällöin kolmas annos annetaan 5–12 kuukauden päästä toisesta annoksesta.

Monella asemallamme voit päästä rokotettavaksi ilman ajanvarausta, mutta varmin tapa on varata aika sairaanhoitajalle joko verkosta (valitse palvelu: Sairaanhoitaja) tai puhelimitse (09) 7750 800. Koko perheen (3–4 henkilöä) puutiaisaivokuumerokotukset voidaan antaa yhdellä ajanvarauksella.

-200 € yhden silmän kaihileikkauksesta 

Molempien silmien kaihileikkauksesta alennus on yhteensä 400 €. Etu on voimassa 28.2.2017 asti.

Lue lisää kaihileikkauksesta

Yöpyminen sairaalassa 200 € / yö

Arvoasiakkaana yövyt sairaalassa alennettuun hintaan 200 € / yö (norm. 412 € / yö).

Lisätietoja leikkauspalveluistamme ja ajanvarauksesta saat numerosta (09) 7750 8180.

Arvoasiakkaan palvelulinja

Arvoasiakkaana saat palvelulinjalta lisätietoja eduista sekä neuvoja ja ohjausta tarkoituksenmukaiseen hoitoon paikallispuhelun hinnalla. Palvelulinja on avoinna arkisin klo 8–16, puh. (09) 7750 7711.

Yleislääkärille 24 h kuluessa 

Arvoasiakkaanamme saat ajan arkisin yleislääkärin vastaanotolle 24 tunnin kuluessa joltain Diacorin lääkäriasemalta. Jos vapaita aikoja ei löydy sähköisestä ajanvarauksestamme, kysy niitä puhelimitse (09) 7750 800. 

Palvelu on voimassa toistaiseksi.

Maksuton pysäköinti lapsipotilaan saattajalle sairaalassa

Sairaalan lapsipotilaan saattajalle ilmainen pysäköinti Ruoholahden parkkihallissa.

Etu on voimassa toistaiseksi.