Menu

Terveys on ihmisen tärkein arvo

Arvoasiakkuuden ytimessä on huolenpito. Haluamme auttaa sinua terveyteen ja sairauksiin liittyvissä asioissa. Arvoasiakkaan palvelut ja taloudelliset edut uusiutuvat useamman kerran vuodessa. Toivomme, että voit niiden avulla edistää omaa terveyttäsi. 

Kevättä odotellessa!

Vuoden pimein jakso on päättynyt, kuljemme kohti kevättä. Ilmat vaihtelevat, eikä oikein osaa sanoa, toivooko talvea ja hiihtokelejä vai kevään vehreyttä. Saattaahan toive vaihdellakin, me ihmiset olemme yksilöitä. Happirikas ilma ja valo toivottavasti antavat energiaa ihan jokaiselle.

 

Omaa elinvoimaansa voi vahvistaa myös ajankohtaisten arvoasiakasetujen avulla:

  • Aktiiviliikkujan terveystutkimus sisältää laboratoriotutkimuspaketin ja tulosten analyysikeskustelun DiacorPlus-chatin kautta. Helppoa ja nopeaa!
  • Hyvinvointianalyysi Firstbeat ja tapaaminen Omavalmentajan kanssa stressiä aiheuttavien tekijöiden ymmärtämiseen ja palautumisen edistämiseen.

Tähän alle olemme listanneet kaikki muutkin edut. Edut ovat käytettävissä 31.5.2017 mennessä.

 

Iloista kevättalvea!

 


Yläluomi­leikkaus alkaen 1290 € 

Yläluomileikkaus eli yläluomien blefaroplastia on yksi tavallisimmista plastiikkakirurgista leikkauksista. Se on myös tavallisin miehille tehtävä plastiikkakirurginen leikkaus. Leikkaukseen hakeudutaan monista eri syistä: silmät väsyvät helposti ja näyttöpäätetyöskentely ja autolla ajaminen tuntuu haastavalta, näkökenttä on rajoittunut ylä- ja sivusuuntiin ja silmät ovat väsyneen näköiset.

Arvoasiakkaana saat yläluomileikkauksen hintaan 1 290 € (norm. 1 621 €). Hinta sisältää konsultaatiokäynnin, yläluomileikkauksen ja ompeleiden poiston.

Luomien leikkaustarve on yksilöllinen ja vaikuttaa hinnoitteluun. Kun leikkaus tehdään esteettisenä hoitona, on hinta arvoasiakkaille 1 552 € (norm. 1 956 €, sis. alv 24 %). Hoitolinja valitaan leikkaavan plastiikkakirurgin Pentscho Popovin kanssa konsultaatiokäynnin (167,50 €) yhteydessä.   

Etu on voimassa 1.3.–31.5.2017 Diacor Keskustan lääkäriasemalla. Varaa aika plastiikkakirurgin konsultaatioon Diacor Keskustan sairaanhoitajan numerosta 040 5660146.

Lue lisää yläluomileikkauksesta.

Aktiiviurheilija, tunne terveytesi!

Aktiiviliikkujan terveystutkimus sisältää kattavan laboratoriotutkimuspaketin ja tulosten läpikäynnin online-chat-keskusteluna yleislääkärin kanssa DiacorPlus-mobiilisovelluksessa. Laboratoriotutkimuksilla selvitetään elimistön rautatilannetta, munuaisten toimintaa, arvioidaan sydän- ja verisuonitautiriskiä, mitataan kolesterolit, D-vitamiini-, magnesium- ja kalsiumpitoisuus. Tutustu palveluun ja laboratoriotutkimuspaketin sisältöön.

Arvoasiakkaana saat aktiiviliikkujan terveystutkimuksen hintaan 131 € (norm. 157 €) ajanjaksolla 1.3.2017–31.5.2017. Hinta sisältää laboratoriotutkimuspaketin (104 €) ja yleislääkärin online-chat-keskustelun DiacorPlus-mobiilisovelluksessa (27 €).

Laboratorioon voi tulla ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan laboratorioon lääkäriasemalta, puhelimitse (09) 7750 800 tai verkosta (valitse palvelu: ”Laboratorio”).

Tasapainoa arkeen – levon ja liikkeen oikealla rytmillä

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla näet, mitkä ovat keskeisiä kuormitustekijöitä arjessasi, mikä auttaa sinua palautumaan ja saavutatko liikunnalla toivomasi hyödyn. Firstbeat kulkee kolmen vuorokauden ajan mukanasi mitaten autonomisen hermoston reaktioitasi. Pidät itse samalla päiväkirjaa. Tiedot yhdistetään hyvinvointiraportiksi, joka kuvaa stressireaktioitasi, voimavarojasi, unen aikaista palautumista sekä liikunnan terveys ja kuntovaikutuksia. Käyt raportin Omavalmentajan kanssa ja saat hyvinvointisuunnitelman, joka tukee tavoitteidesi saavuttamista – sopivalla sykkellä.

Arvoasiakkaana saat 1.3.–31.5.2017 välisenä aikana Firstbeat Hyvinvointianalyysin ja Omavalmentajan vastaanottokäynnin yhteishintaan 180 € (norm. 260 €). Etu on voimassa Diacor Flamingon, Herttoniemen, Ison Omenan, Kannelmäen, Keskustan, Leppävaaran, Pitäjänmäen, Ruoholahden ja Tikkurilan lääkäriasemilla. Lue lisää palvelusta.

Tule lääkäriasemalle ostamaan lahjakortti hyvinvointia joko itsellesi tai läheisellesi. Saat samalla tarkemmat ohjeet palvelun aloittamiseen.

Suonikohjuhoitojen esitutkimus 244 €

Suonikohjut ovat erittäin yleinen ja usein perinnöllinen vaiva. Niiden hoitaminen kannattaakin aloittaa riittävän varhain. Esitutkimuksessa verisuonikirurgi tekee laskimoiden ultraäänitutkimuksen, käy läpi hoitosuunnitelman ja varaa ajan mahdolliseen toimenpiteeseen. 

Arvoasiakkaana saat suonikohjuhoitojen esitutkimuksen hintaan 244 € (norm. 350–617 €). Etu on voimassa Diacor Leppävaaran, Ruoholahden ja Tikkurilan lääkäriasemilla ajanjaksolla 1.3.–31.5.2017. Varaa aika esitutkimukseen puhelimitse numerosta (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711.

Tutustu myös suonikohjujen eri hoitomuotoja käsittelevään artikkeliin.

Lymfaterapeutin 60 min vastaanotto 70 €

Herätä keho kevääseen lymfaterapialla!

Lymfaterapia on lymfaterapeutin manuaalisesti kevyin liikkein suorittamaa hierontaa, jonka avulla aktivoidaan kehon imunestenestekiertoa. Keho rentoutuu, kivut lievittyvät, elimistön puolustusmekanismit voimistuvat ja ennen kaikkea kehoon kertynyt turvotus poistuu. Samalla solujen uudistuminen nopeutuu, kudoksen elastisuus paranee ja ihon kimmoisuutta saadaan ylläpidettyä.

Arvoasiakkaana saat 1.3.–31.5.2017 välisenä aikana lymfaterapeutin 60 min vastaanottokäynnin hintaan 70 € (norm. 82 €). Ensimmäisen käynnin yhteydessä veloitamme lisäksi toimistomaksun 17,50 €.  Etu on voimassa Ruoholahden fysioterapiayksikössä (lymfaterapeutti Auni Loisamo) ja Flamingon lääkäriasemalla (lymfaterapeutti Maarit Honkasola). Tutustu palveluun.

Varaa aika lymfaterapeutille puhelimitse ajanvarauksesta (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711.

Korvahuuhtelu 30 €

Ovatko korvasi tukossa?

Arvoasiakkaana saat korvahuuhtelun sairaanhoitajan vastaanotolla hintaan 30 € (norm. 63,50). Hinta sisältää sairaanhoitajan 20 min vastaanottokäynnin ja korvahuuhtelutarvikkeet. Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla ajanjaksolla 1.3.–31.5.2017.

Varaa aika sairaanhoitajalle verkosta (valitse palvelu: Sairaanhoitaja), puhelimitse (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711.

Apua lantion­pohjan toiminta­häiriöihin

Lantionpohjan lihasten toimintahäiriöt koskevat eri ikäisiä naisia ja miehiä. Tyypillisin lantionpohjan lihasten toimintahäiriö on virtsankarkailu. Ponnistuskarkailun myötä juokseminen ja hyppiminen ovat saattaneet jäädä ja kippurassa nauraminen vähentyä. Kaupungin wc:t tulevat tutuiksi yliaktiivisesta rakosta kärsiville ja joskus voimakkaassa hädäntunteessa voi esiintyä myös pakkokarkailua. Miehillä toimintahäiriöitä voi esiintyä esimerkiksi eturauhasen ongelmien yhteydessä.

Tiesithän, että näihin toimintahäiriöihin voit saada apua lantionpohjan fysioterapiasta ja ohjatusta harjoittelusta!

Arvoasiakkaana saat lantionpohjan fysioterapian ensimmäisen käynnin (60 min) hintaan 67,50 € (sis. fysioterapian ensimmäisellä käynnillä veloitettavan toimistomaksun 17,50 €; norm. 99,50 €). Ensikäynnillä varmistetaan lantionpohjan lihasten tunnistaminen ja tarkastellaan lihasvoimaa siihen kehitetyn mittarin avulla.

Yksilöllisen etenemisen ja oikeanlaisen harjoittelun turvaamiseksi lantionpohjan fysioterapia suoritetaan usein 3–5 kerran sarjahoitona. Arvoasiakkaana voit halutessasi jatkaa ensimmäisen käynnin jälkeen lantionpohjan fysioterapiaa 1–5 kerran fysioterapiasarjalla hintaan 70 € / käynti (norm 82 €).

Etu on voimassa ajanjaksolla 1.3.–31.5.2017 Diacor Herttoniemen lääkäriasemalla ja Ruoholahden fysioterapiayksikössä.

Varaa aika lantionpohjan fysioterapiaan fysioterapeutti Laura Tolvilalle puhelimitse ajanvarauksesta 09 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta 09 7750 7711.

Rokotus­käynnit sairaan­hoitajan vastaan­otolla ilman toimisto­maksua

Tiedätkö onko rokotussuojasi kunnossa?

Jäikö rokotussarjasi kesken tai oletko lähdössä matkalle? Rokotussuojan ja rokotusten päivittäminen on meillä helppoa. Olipa kyseessä lomamatka, työmatka, seikkailumatka tai vaikkapa koko perheen muutto ulkomaille, palvelemme matkalle aikovia erikoisrokotusasioissa.

Tullessasi rokotuskäynnille sairaanhoitajan vastaanotolle emme veloita toimistomaksua (norm. 17,50 €). Esimerkiksi B-hepatiittirokotus (HBVAXPRO) 60 € (norm. 77 €) ja keltakuumerokotus (Stamaril) 74 € (norm. 92 €). Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla ajanjaksolla 1.3.–31.5.2017.
Rokotushinta koostuu rokotuspalkkiosta (20 €) sisältäen ohjauksen ja neuvonnan, maksimissaan neljä rokotuspalkkiota asiakasta kohden sekä rokoteaineiden hinnat. Tutustu perus- ja kausirokotuksiin ja matkailijoiden rokotuksiin.

Varaa aika sairaanhoitajalle verkosta (valitse palvelu: Sairaanhoitaja), puhelimitse (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711.

Molempien silmien laserleikkaus 2200 €

Haluatko eroon silmälaseista ja piilolinsseistä? Investointi omiin silmiin kannattaa! 

Arvoasiakkaana saat molempien silmien laserleikkauksen hintaan 2 200 € (norm. 3 245 €). Esitutkimus 255 € ja jälkitarkastukset 80–120 € veloitetaan hinnaston mukaisesti. Etu on voimassa 31.5.2017 asti. Silmien laserleikkaukset tehdään Diacor Ruoholahden lääkäriasemalla sijaitsevassa silmäyksikössämme. Lue lisää silmien laserleikkauksesta, toimenpiteen kulusta ja toipumisesta sekä tutustu yleisimpiin kysymyksiin.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon ja silmien laserleikkaukseen Silmäyksiköstä puhelimitse (09) 7750 8160.

Kun punkkirokotussarja on kesken...

Saat aikuisten ja lasten puutiaisaivokuumerokotuksen jatkorokotukset arvoasiakasetuhintaan 51,30 €  / rokotuskerta (norm. aikuisten rokotus 55,76 € ja lasten rokotus 56,85 €) 31.5.2017 asti, kun olen aloittanut (tai jatkanut) rokotussarjan Diacorissa 31.5.2016 mennessä. Kolmen rokotuksen yhteishinta on tällöin 153,90 € (norm. 184,78–188,05 €). Jokainen rokotus maksetaan erikseen, käynnin yhteydessä. Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla.

Punkkirokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta. Toinen annos annetaan 1–3 kuukautta ensimmäisen jälkeen. Kolmas annos annetaan 5–12 kuukauden päästä toisesta annoksesta. Jos suojaa tarvitaan nopeasti, toinen annos voidaan antaa jo kahden viikon kuluttua ensimmäisestä.  Myös tällöin kolmas annos annetaan 5–12 kuukauden päästä toisesta annoksesta.

Monella asemallamme voit päästä rokotettavaksi ilman ajanvarausta, mutta varmin tapa on varata aika sairaanhoitajalle joko verkosta (valitse palvelu: Sairaanhoitaja) tai puhelimitse (09) 7750 800. Koko perheen (3–4 henkilöä) puutiaisaivokuumerokotukset voidaan antaa yhdellä ajanvarauksella.

-200 € yhden silmän kaihileikkauksesta 

Arvoasiakkaana saat 200 €:n alennuksen yhden silmän kaihileikkauksesta. Molempien silmien kaihileikkauksesta alennus on yhteensä 400 €.

Etu on voimassa 31.5.2017 asti.

Lue lisää kaihileikkauksesta

Yöpyminen sairaalassa 200 € / yö

Arvoasiakkaana yövyt sairaalassa alennettuun hintaan 200 € / yö (norm. 412 € / yö).

Lisätietoja leikkauspalveluistamme ja ajanvarauksesta saat numerosta (09) 7750 8180.

Etu on voimassa 31.5.2017 asti.

Yleislääkärille 24 h kuluessa 

Arvoasiakkaanamme saat ajan arkisin yleislääkärin vastaanotolle 24 tunnin kuluessa joltain Diacorin lääkäriasemalta. Jos vapaita aikoja ei löydy sähköisestä ajanvarauksestamme, kysy niitä puhelimitse (09) 7750 800. 

Etu on voimassa 31.5.2017 asti.

Arvoasiakkaan palvelulinja

Arvoasiakkaana saat palvelulinjalta lisätietoja eduista sekä neuvoja ja ohjausta tarkoituksenmukaiseen hoitoon paikallispuhelun hinnalla. Palvelulinja on avoinna arkisin klo 8–16, puh. (09) 7750 7711.

Maksuton pysäköinti lapsipotilaan saattajalle sairaalassa

Sairaalan lapsipotilaan saattajalle ilmainen pysäköinti Ruoholahden parkkihallissa.

Etu on voimassa 31.5.2017 asti.