Menu

Terveys on ihmisen tärkein arvo

Arvoasiakkuuden ytimessä on huolenpito. Haluamme auttaa sinua terveyteen ja sairauksiin liittyvissä asioissa. Arvoasiakkaan palvelut ja taloudelliset edut uusiutuvat useamman kerran vuodessa. Toivomme, että voit niiden avulla edistää omaa terveyttäsi. 

RUSKAN RIEMUA!

Ilma on muuttunut kirpeämmäksi ja aurinko antaa vielä energiaansa. On mitä parhainta aikaa liikkua ulkona ja huolehtia omaa hyvinvointia vahvistavan liikuntarytmin vakiinnuttamisesta.

 

Terveys ja hyvinvointi ovat elämäntapojen summa. Ihmisen terveys voi vaihdella, mutta kaikissa elämänvaiheissa, sairaudenkin hetkellä, omilla valinnoilla on merkitystä.

 

Ota huomioon hyvinvoinnin kaikki osa-alueet – uni, liikunta ja ravitsemus. Me autamme mielellämme uusien arvoasiakasetujen avulla:

  • Nuku paremmin! -palvelu yhteistyössä suomalaisen Bedditin kanssa (unisensori, -raportti ja keskustelu). Tulossa lokakuussa 2016!
  • Influenssa- ja keuhkokuumerokote
  • Älä totu kipuun -fysioterapeutin vastaanotto
  • Treenaa paremmin – Omavalmentaja-palvelu

Etuja on monia muitakin, alta näet kaikki, esimerkiksi kaihin hoitoon ja kuulontutkimiseen liittyen.

 

Muistathan myös DiacorPlussan, jossa on useita arvoasiakkaille maksuttomia palveluita. Lue lisää www.diacorplus.fi.

 

Hyvää syksyä!

 


Flunssa vai influenssa? 

Flunssa on tavallinen nuhakuume, jota esiintyy ympärivuotisesti, ja johon sairastuminen liittyy yleensä säätilojen vaihteluihin. Influenssa taas on "luulot pois ottava", A- tai B-influenssaviruksen aiheuttama hankala kuumetautiepidemia, jonka esiintyminen osuu tavallisesti joulu-maaliskuun väliselle ajanjaksolle.

Influenssan varalta voidaan ottaa rokotus, jonka antama suoja on jopa 80 prosenttia. Influenssarokote on turvallinen ja Diacorissa käytössä oleva Vaxigrip voidaan antaa yli 6 kk ikäisille. Rokotteen sisältämät viruskannat määritellään joka vuosi uudelleen, jotta rokote suojaisi mahdollisimman hyvin kyseisen kauden epidemialta. Lue lisää työterveyslääkäri Anne Lehtosen artikkelista.

Arvoasiakkaana saat influenssarokotuksen hintaan 26 € (norm. 31 €). Huomioithan, että tämän vuoden influenssarokote-erä on saatavilla 12.9.2016 lähtien lääkäriasemiltamme. Etu on voimassa 30.11.2016 asti kaikilla lääkäriasemillamme. Tarkista rokotteen saatavuus.

Monella asemallamme voit päästä rokotettavaksi ilman ajanvarausta, mutta varmin tapa on varata aika sairaanhoitajalle joko sähköisestä ajanvarauksestamme (valitse palvelu: Sairaanhoitaja) tai puhelimitse (09) 7750 800. Koko perheen (3–4 henkilöä) influenssarokotukset voidaan antaa yhdellä ajanvarauksella.

Kipuun ei tarvitse tottua

Fysioterapeutin vastaanotolla tavoitteena on lievittää akuutin vaivasi oireita ja estää sen pahentuminen. Jatkuessaan kipu aiheuttaa lisää toimintahäiriöitä ja lihasten epätasaista kuormittumista. Fysioterapeutti haastattelee, havainnoi ja tutkii sinut ja pyrkii akuuttioireiden hoitamisen lisäksi selvittämään ja hoitamaan vaivasi taustalla olevat syyt ja toimintahäiriöt. Tavoitteena on näin ehkäistä vaivojesi pitkittyminen ja mahdollinen uusiutuminen.

Arvoasiakkaana saat 1.9.–30.11.2016 välisenä aikana fysioterapeutin 60 min ja OMT-fysioterapeutin 45 min vastaanotosta 20 % alennuksen, jolloin fysioterapiakäynnin hinta on 65 € (norm. 82–84 €). Etukauden ensimmäisen käynnin yhteydessä veloitamme lisäksi toimistomaksun 17 €. Etu on voimassa Diacor Flamingon, Herttoniemen, Kannelmäen, Ruoholahden ja Turun lääkäriasemilla.

Varaa aika fysioterapeutille puhelimitse ajanvarauksesta (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711. Tutustu palveluun ja fysioterapeutteihin.

Hyvä uni kannattaa

Nukutko hyvin? Laadukas ja riittävä uni on terveyden, hyvinvoinnin ja työkyvyn perusta. 

Arvoasiakkaana saat Beddit-unimittarin, -raportin ja uniasiantuntijamme vastaanottokäynnin yhteishintaan on 262 € (norm. 321–350 €) ajanjaksolla 1.10.–31.12.2016

Beddit-unimittarin ja -raportin avulla saat tarkkaa, luotettavaa ja tieteellisesti testattua tietoa unestasi. Unisiantuntijamme (lääkäri tai psykologi) käy kahden viikon mittausjakson tulokset läpi kanssasi ja antaa niiden pohjalta sinulle vinkkejä, joilla parantaa unen laatua. Raportista voidaan tunnistaa unisairauksien riskit, jolloin uniasiantuntija ohjaa hoitopolulla eteenpäin. Lue lisää palvelusta ja tutustu uniasiantuntijoihimme.

Varaa aika uniasiantuntijalle puhelimitse ajanvarauksesta (09) 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta (09) 7750 7711. Saat ajanvarauksen yhteydessä koodin ja uniasiantuntijasi sähköpostiosoitteen, joita tarvitset tilatessasi unimittaria Bedditin verkkokaupassa.

-20 % esteettisistä hoidoista 

Arvoasiakkaana saat Fractora RF -kasvohoidon ja laserkarvanpoiston ensimmäisestä hoitokerrasta 20 % alennuksen. Hinnat vaihtelevat hoidon ja hoidettavan alueen mukaan. Hoitokäyntien yhteydessä veloitamme lisäksi toimistomaksun 17 €. Etu on voimassa ajanjaksolla 1.10.–31.12.2016 Diacor Keskustan lääkäriasemalla. 

Fractora RF -hoidon tekee lääkäri Mika Vihavainen. Laserkarvanpoiston tekee joko lääkäri Mika Vihavainen tai sairaanhoitaja Tiia Lyytikäinen. Lääkäri arvioi hoidon tarpeen ja määrän maksuttomalla konsultaatiokäynnillä. Varaa aika konsultaatioon verkosta (valitse asiantuntija: Mika Vihavainen) tai puhelimitse (09) 7750 800.

Lue lisää Fractora RF -kasvohoidosta ja laserkarvanpoistosta. Tutustu myös laserkarvanpoistoa käsittelevään asiantuntija-artikkeliin.

Molempien silmien laserleikkaus 2200 €

Haluatko eroon silmälaseista ja piilolinsseistä? Investointi omiin silmiin kannattaa! 

Arvoasiakkaana saat molempien silmien laserleikkauksen hintaan 2 200 € (norm. 3 245 €). Esitutkimus 255 € ja jälkitarkastukset 80–120 € veloitetaan hinnaston mukaisesti. Etu on voimassa ajanjaksolla 21.10.2016–28.2.2017 esitutkimuksen tai leikkauksen varanneille. Silmien laserleikkaukset tehdään Diacor Ruoholahden lääkäriasemalla sijaitsevassa silmäyksikössämme. Lue lisää silmien laserleikkauksesta, toimenpiteen kulusta ja toipumisesta sekä tutustu yleisimpiin kysymyksiin.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon ja silmien laserleikkaukseen Silmäyksiköstä puhelimitse (09) 7750 8160.

Tutkitaan kuulosi

Onko sinulla vaikeuksia kuulla?

Kuuloseula eli kuulon tarkastus on yksinkertainen ja lyhyt testi (n. 15 min), jolla tutkitaan kuuloa audiometrilla ja ilmajohtokuulokkeilla. Kuuloseula tuo esille, onko kuulo heikentynyt ja antaa suuntaa kuulonaleneman vaikeusasteesta. Tarkempaa diagnostiikkaa ja esim. kuulokojesovitusta varten tarvitaan perusteellinen kuulontutkimus.

Arvoasiakkaana saat kuulon tarkastuksen hintaan 39 € (norm. 77 €) Diacor Ruoholahden lääkäriasemalla ajanjaksolla 1.9.–30.11.2016. Hintaan lisätään toimistomaksu 17 €. Kuulon tarkastuksen tekee Sata-Kuulon kuulontutkija Anita Valjakka.

Varaa aika kuulon tarkastukseen puhelimitse (09) 7750 800.

Etu toteutetaan yhteistyössä Sata-Kuulon kanssa.

 

Oletko jatkuvasti väsynyt?

Jos kuorsaat tai heräät väsyneenä, vaikka olet yrittänyt parantaa yöuntasi, sinulla saattaa olla unenaikainen hengityshäiriö eli uniapnea.

Epäillessäsi uniapneaa voit olla asiasta yhteydessä lääkäriin, joka tarvittaessa kirjoittaa sinulle lähetteen yöpolygrafiaan eli unitutkimukseen. Kotona tehtävällä tutkimuksella selvitetään mm. onko sinulla mahdollisesti uniapnea ja kuinka vakava se on.

Arvoasiakkaana saat yöpolygrafiatutkimuksen ajanjaksolla 1.9.–31.12.2016 hintaan 270 € (norm. 307,50 €). Etu on voimassa Diacor Alppikadun, Ruoholahden ja Turun lääkäriasemilla. Tutkimukseen tarvitaan lääkärin lähete. Lue lisää yöpolygrafiatutkimuksesta.

Varaa aika tutkimukseen puhelimitse (09) 7750 800.

Helpotusta uniapneaan

Uniapnea, jossa tyypillisesti on unenaikaisia hengityskatkoksia, on yllättävän yleinen päiväväsymyksen syy varttuneemmassa väestössä. Hengityskatkoksia syntyy, kun ylähengitystiet ahtautuvat. Ylipainehengityshoidon eli CPAP-hoidon on todettu vähentävän uniapneapotilaiden päiväväsymystä. CPAP-hoidossa ylähengitysteihin johdetaan naamarin kautta ylipainetta, jolla ylähengitystiet pidetään auki unen aikana.

Arvoasiakkaana saat CPAP-hoidon aloituksen unihoitajan vastaanotolla hintaan 200 € (norm. 242,70 €). Etu on voimassa Diacor Ruoholahden lääkäriasemalla ajanjaksolla 1.9.–31.12.2016. Hinta sisältää kaksi käyntiä unihoitajan vastaanotolla. Lue lisää unihoitajan vastaanotosta ja CPAP-hoidosta.

Varaa aika unihoitajalle verkosta (valitse palvelu: Unihoitaja), puhelimitse (09) 7750 800 tai jättämällä yhteydenottopyyntö osoitteeseen toimenpide@diacor.fi.

Suojaa keuhkokuumetta vastaan

Pneumokokkien aiheuttamaa keuhkokuumetta ja siihen liittyviä komplikaatioita voidaan ehkäistä rokotteella.

Pneumokokki on merkittävä taudinaiheuttaja erityisesti lapsilla ja yli 50-vuotiailla, etenkin influenssakaudella. Pneumokokki saattaa tuoda vieraaksemme sairauksia, joiden kanssa ei ole leikkimistä, kuten keuhkokuumeen tai aivokalvotulehduksen. Yksi tapa suojautua pneumokokkitaudeilta on rokottautuminen.

Lapsilla pneumokokkirokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan ja se annetaan neuvolassa. Aikuisille puolestaan riittää yksi rokotuskerta. Sairaanhoitajamme auttavat sinua kaikissa rokotukseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu myös keuhkokuumerokotetta käsittelevään asiantuntija-artikkeliin.

Arvoasiakkaana saat yhden keuhkokuumerokotuskerran (sis. Prevenar 13 -rokoteaine ja rokotuspalkkio) hintaan 99 € (norm. 111,01 €). Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla ajanjaksolla 1.9.–30.11.2016.

Monella asemallamme voit päästä rokotettavaksi ilman ajanvarausta, mutta varmin tapa on varata aika sairaanhoitajalle joko sähköisestä ajanvarauksestamme (valitse palvelu: Sairaanhoitaja) tai puhelimitse (09) 7750 800.

Kun punkkirokotussarja on kesken...

Saat aikuisten ja lasten puutiaisaivokuumerokotuksen jatkorokotukset arvoasiakasetuhintaan 51,30 €  / rokote (norm. 61,61 €) 31.5.2017 asti, kun olen aloittanut (tai jatkanut) rokotesarjan Diacorissa 31.5.2016 mennessä. Kolmen rokotteen yhteishinta on tällöin 153,90 € (norm. 184,80 €). Jokainen rokote maksetaan erikseen, käynnin yhteydessä. Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla.

Punkkirokotussarjaan kuuluu kolme rokotusta. Toinen annos annetaan 1–3 kuukautta ensimmäisen jälkeen. Kolmas annos annetaan 5–12 kuukauden päästä toisesta annoksesta. Jos suojaa tarvitaan nopeasti, toinen annos voidaan antaa jo kahden viikon kuluttua ensimmäisestä.  Myös tällöin kolmas annos annetaan 5–12 kuukauden päästä toisesta annoksesta.

Monella asemallamme voit päästä rokotettavaksi ilman ajanvarausta, mutta varmin tapa on varata aika sairaanhoitajalle joko verkosta (valitse palvelu: Sairaanhoitaja) tai puhelimitse (09) 7750 800. Koko perheen (3–4 henkilöä) puutiaisaivokuumerokotukset voidaan antaa yhdellä ajanvarauksella.

-200 € yhden silmän kaihileikkauksesta 

Molempien silmien kaihileikkauksesta alennus on yhteensä 400 €. Etu on voimassa 30.11.2016 asti.

Lue lisää kaihileikkauksesta

Yöpyminen sairaalassa puoleen hintaan

Arvoasiakkaana yövyt sairaalassa puoleen hintaan 200 € / yö (norm. 412 € / yö).

Lisätietoja palveluistamme ja ajanvarauksesta saatte numerosta (09) 7750 8180.

Arvoasiakkaan palvelulinja

Arvoasiakkaana saat palvelulinjalta lisätietoja eduista sekä neuvoja ja ohjausta tarkoituksenmukaiseen hoitoon paikallispuhelun hinnalla. Palvelulinja on avoinna arkisin klo 8–16, puh. (09) 7750 7711.

Yleislääkärille 24h kuluessa 

Arvoasiakkaanamme saat ajan arkisin yleislääkärin vastaanotolle 24 tunnin kuluessa joltain Diacorin lääkäriasemalta. Jos vapaita aikoja ei löydy sähköisestä ajanvarauksestamme, kysy niitä puhelimitse (09) 7750 800. 

Palvelu on voimassa toistaiseksi.

Maksuton pysäköinti lapsipotilaan saattajalle sairaalassa

Sairaalan lapsipotilaan saattajalle ilmainen pysäköinti Ruoholahden parkkihallissa.

Etu on voimassa toistaiseksi.