Menu

Apua lantion­pohjan toiminta­häiriöihin

Lantionpohjan lihasten toimintahäiriöt koskevat eri ikäisiä naisia ja miehiä. Tyypillisin lantionpohjan lihasten toimintahäiriö on virtsankarkailu. Ponnistuskarkailun myötä juokseminen ja hyppiminen ovat saattaneet jäädä ja kippurassa nauraminen vähentyä. Kaupungin wc:t tulevat tutuiksi yliaktiivisesta rakosta kärsiville ja joskus voimakkaassa hädäntunteessa voi esiintyä myös pakkokarkailua. Miehillä toimintahäiriöitä voi esiintyä esimerkiksi eturauhasen ongelmien yhteydessä.

Tiesithän, että näihin toimintahäiriöihin voit saada apua lantionpohjan fysioterapiasta ja ohjatusta harjoittelusta!

Arvoasiakkaana saat lantionpohjan fysioterapian ensimmäisen käynnin (60 min) hintaan 67,50 € (sis. fysioterapian ensimmäisellä käynnillä veloitettavan toimistomaksun 17,50 €; norm. 99,50 €). Ensikäynnillä varmistetaan lantionpohjan lihasten tunnistaminen ja tarkastellaan lihasvoimaa siihen kehitetyn mittarin avulla.

Yksilöllisen etenemisen ja oikeanlaisen harjoittelun turvaamiseksi lantionpohjan fysioterapia suoritetaan usein 3–5 kerran sarjahoitona. Arvoasiakkaana voit halutessasi jatkaa ensimmäisen käynnin jälkeen lantionpohjan fysioterapiaa 1–5 kerran fysioterapiasarjalla hintaan 70 € / käynti (norm 82 €).

Etu on voimassa ajanjaksolla 1.3.–31.5.2017 Diacor Herttoniemen lääkäriasemalla ja Ruoholahden fysioterapiayksikössä.

Varaa aika lantionpohjan fysioterapiaan fysioterapeutti Laura Tolvilalle puhelimitse ajanvarauksesta 09 7750 800 tai arvoasiakkaan palvelulinjalta 09 7750 7711.