Menu

Suojaa keuhkokuumetta vastaan

Pneumokokkien aiheuttamaa keuhkokuumetta ja siihen liittyviä komplikaatioita voidaan ehkäistä rokotteella.

Pneumokokki on merkittävä taudinaiheuttaja erityisesti lapsilla ja yli 50-vuotiailla, etenkin influenssakaudella. Pneumokokki saattaa tuoda vieraaksemme sairauksia, joiden kanssa ei ole leikkimistä, kuten keuhkokuumeen tai aivokalvotulehduksen. Yksi tapa suojautua pneumokokkitaudeilta on rokottautuminen.

Lapsilla pneumokokkirokote kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan ja se annetaan neuvolassa. Aikuisille puolestaan riittää yksi rokotuskerta. Sairaanhoitajamme auttavat sinua kaikissa rokotukseen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu myös keuhkokuumerokotetta käsittelevään asiantuntija-artikkeliin.

Arvoasiakkaana saat yhden keuhkokuumerokotuskerran (sis. Prevenar 13 -rokoteaine ja rokotuspalkkio) hintaan 99 € (norm. 111,01 €). Etu on voimassa kaikilla Diacorin lääkäriasemilla ajanjaksolla 1.9.–30.11.2016.

Monella asemallamme voit päästä rokotettavaksi ilman ajanvarausta, mutta varmin tapa on varata aika sairaanhoitajalle joko sähköisestä ajanvarauksestamme (valitse palvelu: Sairaanhoitaja) tai puhelimitse (09) 7750 800.