Menu

Yrittäjällä ei ole aikaa sairastaa

Tämän kuulemme Diacorissa päivittäin, kun tapaamme vastaanotoilla yrittäjäasiakkaitamme ja heidän työntekijöitään. Muun muassa terveys- ja vakuutuspalvelujen markkinoinnissa puhutaan usein yhden sairauspäivän kustannuksesta. Välillä se on 300 euroa, joskus 350 euroa. Nämä summat perustuvat suurten lukujen keskiarvoon.

Pienyrityksessä summa voi olla moninkertainen, eli sairastaminen tulee kalliiksi. Neljä henkilöä työllistävässä yrityksessä yhden henkilön sairastuminen aiheuttaa 25 prosentin vajeen työvoimaan. Tuhannen työntekijän yrityksessä tämä vastaisi 250 työntekijän yhtäaikaista poisjääntiä!

SAIRAUDEN HOIDOSTA KOHTI TERVEYDEN YLLÄPITOA

Olemme aktiivisesti kehittäneet työterveyspalveluidemme painopistettä sairauden hoidosta kohti sairauksia ennaltaehkäisyä.Terveyden ylläpito on kaikkien kannalta mielekkäämpää kuin sairauden hoito. Se on myös huomattavasti halvempaa. Miksi koneita ja laitteita huolletaan ennaltaehkäisevästi, mutta tärkeimmät tuotannontekijät – ihmiset – korjataan usein vasta sitten, kun he ovat rikki? Työntekijän terveydentila korreloi suoraan hänen työpanokseensa. Hyvät työpanokset mahdollistavat menestyvän liiketoiminnan. Hyvä työterveyspalvelu lähtee tämän ymmärtämisestä.

YRITTÄJÄ ON DIACORILLE TÄRKEÄ

Kotimaisen Diacorin pääomistaja Helsingin Diakonissalaitos auttaa yhteiskunnassamme niitä, jotka tarvitsevat eniten apua. Diakonissalaitoksen missio on ”jokaiselle ihmisarvoinen huominen”. Diacorissa tämä arvopohja näkyy arjessa, jokaista ihmistä ja asiakasta arvostavana palveluna. Työterveyspalveluissamme kaikki yritys- ja yrittäjäasiakkaamme ovat meille yhtä arvokkaita – kokoluokasta riippumatta – ja ansaitsevat erinomaisen palvelun. Me haluamme pääkaupunkiseudun johtavana  työterveyspalveluiden tarjoajana tukea yrityksesi menestystä. Ole meihin yhteydessä, ammattilaisemme auttavat!

Olli Mäkinen, myyntijohtaja, Yritysasiakkaat

 


Lue lisää

Yrittäjät