Menu

Urheiluseurayhteistyötä

Diacor on viime aikoina saanut iloita loistavasta yhteistyöstä monen pääkaupunkiseutulaisen urheiluseuran kanssa. Yhteistyö on aina osin räätälöityä, mutta erityistä mielihyvää on tuottanut seurojen voimakas halu pitää huolta nuorten urheilijoidensa terveydestä. Kyse ei siis ole pelkästään vammojen tai sairauksien hyvästä hoidosta "vahingon" jo tapahduttua. Urheilijan terveystarkastuksella näitä ongelmia pyritään ehkäisemään ennalta.

On koripalloseura Pantterit, jalkapalloseura Gnistan, uintiseura Wanders, salibandyseura M-Team jne. Neuvotteluja käydään koko ajan monien seurojen kanssa. Jalkapallossa olemme tietenkin saaneet nauttia myös HIFK:n raikkaasta ilmeestä, kun "stadi on ollut (Diacorin) punainen".

- Urheilulääketiede kasvaa Diacorissa koko ajan, vaikka olemme alalla ns. vanha tekijä. Toimintaa kun ollut jo yli 30 vuotta. Kiva huomata myös, että ennaltaehkäisyn merkitys ymmärretään seuratasolla yhä paremmin, Diacorin urheilulääketieteen palvelutoiminnasta vastaava Esko Heikkinen toteaa.

Diacor on myös Suomen Oympiakomitean virallinen terveydenhuoltokumppani.