Menu
19.4.2016 17:00 - 19:00

Tyttöjen ilta 19.4.2016

Tulkaa viettämään mukavaa iltaa tyttöjen kesken. Psykologimme kertoo aikuisen ja lapsen yhdessä vietetyn ajan tärkeydestä, ja illan aikana keskustellaan ravinnon merkityksestä liikkuvan kouluikäisen lapsen elämässä sekä kuullaan liikkuvan tytön tyypillisimmistä vammoista. Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen kertoo meille myös kuinka hänestä tuli huippu-urheilija ja millainen merkitys positiivisella asenteella on ollut tavoitteiden saavuttamisen kannalta.

Tapahtuma järjestetään tiistaina 19.4. klo 17.00 alkaen Ravintola Pääpostissa, joka sijaitsee aivan Helsingin rautatieaseman kupeessa, os. Mannerheiminaukio 1 B, 00100 Helsinki. Sisäänkäynti Mannerheiminaukiolla, Kiasmaa vastapäätä. Ulko-ovet ovat keskellä rakennusta.

OHJELMA

Klo 17 alkaen tarjolla kevyttä iltapalaa

Klo 17.30 Ammattiurheilijan arki, hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen

Klo 18 Liikkuvan tytön ravitsemus, ravitsemusterapeutti Jan Verho

Klo 18.20 Tyttöjen juttuja, psykologi Tuija Turunen

Klo 18.40 Liikkuvan tytön tyypillisimmät vammat, liikuntalääketieteen erikoislääkäri Klaus Köhler

Yhdessä tekeminen läheisten kanssa on mukavaa ja sillä on myönteisiä vaikutuksia hyvinvointiimme. Ota siis mukaan lapsesi, kummilapsesi, ystäväsi, tuttusi tai muu läheinen ja tulkaa viettämään mukavaa iltaa yhdessä, kuullen samalla ajankohtaisia vinkkejä nuoren harrastamisesta ja hyvinvoinnista.

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen päättynyt.
Mahdolliset peruutukset tai tiedustelut lisäpaikoista: leena.pasanen@diacor.fi

Tervetuloa!

Illan esitykset

Jan Verho