Menu
1.12.2015 17:00 - 1.9.2015 19:00

Terveellisen elämän paino -luento 1.12.15 

Painonpudottaminen on väärä tavoite. Oikeampi tavoite on terveelliset elämäntavat. Silloin elämä ei ole kurjaa ja rajoitettua, vaan ihminen on virkeä ja hyvinvoiva. Järjestämme "Terveellisen elämän paino" -luennon 1.12.15 klo 17 alkaen Theron Cateringin ravintolasalissa, os. Porkkalankatu 22, 1. krs, 00180 Helsinki.

Ilmoittautumiset luennolle tästä (paikkoja rajoitetusti). Ilmoittautumalla nimesi löytyy listoiltamme ja erillistä vahvistusta emme enää lähetä tilaisuuteen.

Terveyttä ja toimintakykyä saadaan aikaan pienillä arkisilla muutoksilla. Terveelliset elämäntavat eivät ole projekti, vaan elämänmittainen juttu.
 
Joskus ylipaino on keskeinen terveellisen ja aktiivisen elämän este.

Kokemustemme mukaan tiedon puute ei ole painonpudotuksen ja hyvinvoinnin este. Ihmiset tarvitset tukea arkisten, pienten valintojen tekemiseen sekä kannustusta sohvalta nousemiseen ja terveelliseen ruokavalioon.  
 
Tapahtumassa käsittelemme terveellisen elämäntavan kaikki kulmakivet – liikunnan, ravitsemuksen ja mielenhallinnan merkityksen. Lupaamme konkreettisia ideoita ja kivan illan! 
 
Luento sopii kaikille terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille ja erityisesti painonhallintaan tukea kaipaaville.

Luennoitsijoina
- työfysioterapeutti Riitta Valpio
- työterveyspsykologi Mari Laari ja
- ravitsemusterapeutti Katri Jokinen
 
Lämpimästi tervetuloa!