Menu

Päätös Terveystalon ja Diacorin yhdistymisestä siirtyy

Terveystalo ja Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö ovat sopineet marraskuussa Diacor terveyspalvelut Oy:n yhdistymisestä Terveystaloon.  Kilpailu- ja kuluttajavirasto on tänään 23.12.2016 ilmoittanut, että Terveystaloa ja Diacoria koskevan yrityskaupan läpikäyminen on viranomaisilla kesken.

Kyseessä on viranomaisen normaali prosessi. Kilpailu- ja kuluttajavirasto tulee antamaan lopullisen päätöksen kaupasta viimeistään kolmen kuukauden kuluessa eli 23.3.2017 mennessä. Kilpailuviranomaisen päätökseen asti sekä Terveystalon että Diacorin toiminta ja asiakaspalvelu jatkuvat normaalisti erillisinä yrityksinä kuten tähänkin asti.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän jälkeen voimme aloittaa yhdessä yhdistymisen suunnittelun ja toteutuksen ja tiedottaa tarkemmin yhdistymisen konkreettisista vaikutuksista. 

Yhdistymisen toteutuessa asiakkaamme hyötyvät vahvasta, valtakunnallisesta toimijasta, joka pystyy tuottamaan kustannustehokkaita ja monipuolisia palveluita yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Yhdistymisen myötä Helsingin Diakonissalaitoksen säätiöstä tulee Terveystalon merkittävä omistaja. Samassa yhteydessä LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö ja LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö myyvät omistamansa Diacor terveyspalvelut Oy:n osakkeet Terveystalolle. 

Kilpailu- ja kuluttajaviraston tiedotteeseen pääset tästä.