Menu

Nuoret turvapaikan hakijat tarvitsevat apuasi

Osallistumme omistajamme Helsingin Diakonissalaitoksen tekemään työhön alaikäisten turvapaikanhakijoiden auttamiseksi ja nyt sinullakin on mahdollisuus auttaa. Otamme vastaan lahjoituksia ensi viikolla 5-9.10.2015 neljällä lääkäriasemallamme Leppävaarassa, Kannelmäessä, Flamingossa ja Itäkeskuksessa.

Helsingin Diakonissalaitos on käynnistänyt alaikäisten turvapaikanhakijoiden vastaanottotoiminnan. Espoon Lakiston ja Helsingin Alppikadun tukiasumisyksiköihin saapuu tai on jo majoittunut ilman vanhempia maahan saapuneita alle 18-vuotiaita turvapaikanhakijoita. Yhteensä heitä majoittuu HDL:lle noin 120 poikaa / miestä.

Vaate- ja tavaralahjoituksia voi tuoda 5-9.10.2015 klo 10-18 välisenä aikana seuraaville lääkäriasemillemme: Diacor FlamingoDiacor Itäkeskus, Diacor Leppävaara ja Diacor Kannelmäki,

Otamme vastaan vain alla olevassa listassa mainittuja hyväkuntoisia, ehjiä ja ehdottoman puhtaita 17-18-vuotiaalle nuorelle sopivia vaatteita. Ethän pakkaa mukaan mitään, mitä et lahjoittaisi omalle kummipojallesi tai mitä tässä listassa ei ole mainittu.


JUURI NYT TARVITAAN:

  • Lenkkareita
  • Talvikenkiä
  • Toppatakkeja
  • Pipoja ja kaulahuiveja
  • Hanskoja ja lapasia/kintaita

Liikuntavälineitä:

  • Sählykamoja, jalkapalloja, koripalloja
  • Pelejä

Lahjoitukset vastaanotetaan puhtaina, hyväkuntoisina ja siististi pakattuina. Lahjoituspussien tms. päällä täytyy olla lappu, joka kertoo mitä pussissa on.

Haluatko vapaaehtoiseksi?

Helsingin Diakonissalaitos rekrytoi nyt myös vapaaehtoisia turvapaikanhakijanuorten tueksi. Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistehtävistä, ilmoittaudu osoitteessa tukiryhma@hdl.fi ja kerro nimesi, yhteystietosi sekä ajatuksesi siitä, kuinka voisit auttaa.

Lue lisää mahdollisuuksista auttaa tästä.