Menu

Diacorilla on mainio työnantajamielikuva

Lääkäreiden työnantajamielikuvatutkimus on taas ilmestynyt. Työnantajaominaisuuksien suhteen Diacor oli yksityissektorin paras ja kaikkien työnantajien kakkosena heti Eksoten jälkeen.

Lääkäreiden mielikuva Diacorista on kokonaisuudessaan parempi kuin mielikuva kaikista työnantajista keskimäärin. Peräti 61 prosenttia Uudellamaalla asuvista lääkäreistä pitää Diacoria kiinnostavana. Diacorista kiinnostuneet lääkärit pitivät etenkin joustavuutta sekä korkealaatuista toimintaa ja palveluita tärkeinä. Kaiken kaikkiaan yksityisten lääkäriasemien kiinnostavuus oli selvästi lisääntynyt edellisestä vuodesta.

Hyvä työilmapiiri on lääkäreiden mielestä tärkein työnantajaominaisuus. Seuraavaksi merkityksellisimmät ovat hyvä johtaminen sekä mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua,  korkealaatuiset palvelut ja toiminta sekä palveluiden jatkuva kehittäminen .

Tiedot käyvät ilmi Mediuutisten vuosittain julkaistavasta Lääkäreiden työnantajamielikuvatutkimuksesta. Sen toteutti tutkimusyritys Kuulas helmikuussa 2016.