Menu

Diacor jatkaa edelläkävijänä hinta-avoimuudessa

Lääkäripalveluyrityksistä Diacor on ensimmäinen kotimainen toimija, joka kertoo itse hintansa Lääkärihinta.fi palveluun, joka mahdollistaa yksityisten lääkäripalveluiden hintojen vertailun helposti

Kotimainen suuri terveyspalveluyritys Diacor terveyspalvelut Oy on sopinut yhteistyöstä kuukausi sitten julkaistun Lääkärihinta.fi palvelun takana olevan poikkitieteellisen opiskelijayrityksen kanssa. Lääkärihinta.fi on kuluttajille tehty internetpalvelu, joka antaa lääkäri- ja hammaslääkärikäynnille hinta-arvion ja mahdollistaa hintojen vertailun.

Yhteistyö lisää yksityisen terveydenhuoltoalan läpinäkyvyyttä, kun Diacor omatoimisesti ilmoittaa hintansa omien nettisivujensa lisäksi myös opiskelijoiden palveluun. “Diacor haluaa olla avoin toiminnassaan, jonka vuoksi on luonnollista, että Diacor ilmoittaa hintansa myös Lääkärihinta.fi:lle. Kuluttajat arvostavat läpinäkyvyyttämme”, sanoo asiakkuus- ja asiakaskokemusjohtaja Jutta Tikkanen Diacorista.  ”Kustannustietoisille asiakkaille hintojen saatavuus ja ennakoitavuus ovat tärkeitä, mutta valintakriteerinä vain yksi monista. Ammattitaitoinen henkilökunta ja nopea ajansaanti lääkärille ovat asiakkaalle kuitenkin hintaa tärkeämpiä valintakriteereitä”, muistuttaa Tikkanen.

Opiskelijayrityksen toimitusjohtaja, teknillisten opintojensa loppusuoralla oleva Taru Vainikainen on innoissaan yhteistyöstä: “Myös terveydenhuoltoala on muuttumassa läpinäkyvämmäksi. On hienoa, että Diacor ensimmäisenä suurena ketjuna näyttää muille mallia lähtemällä mukaan Lääkärihinta.fi -palveluun.”

Kuluttajien etujärjestö Kuluttajaliitto - Konsumentförbundet ry kannustaa yksityisiä terveydenhuollon yrityksiä hinta-avoimuuteen. “Hintatietojen puutteellinen läpinäkyvyys on alalla ongelma.”, toteaa Kuluttajaliiton pääsihteeri Juha Beurling.

 


Lue lisää

Yksityisasiakkaan hinnat 2017