Menu

Asiakastiedote työterveyden yhteyshenkilöille


Voit lukea uutiskirjeen tästä

Hyvä työterveysasiakkaamme,

Terveystalo ja Diacor yhdistyvät, ja Diacorin lääkärikeskukset pääkaupunkiseudulla ovat kesäkuusta alkaen Terveystaloja. Suomen laajin lääkäri- ja sairaalaverkostomme kattaa jatkossa yli 170 toimipaikkaa noin 100 paikkakunnalla ympäri Suomen. Terveystalon valtakunnallinen palveluverkosto on käytössä 1.6.2017 alkaen.
Henkilöstönne asiointi jatkuu ennallaan Diacorin lääkärikeskuksissa 31.5.2017 asti. Tässä kirjeessä kerromme tulevista muutoksista asioinnissa organisaationne kannalta.

Lisäksi tämän kirjeen liitteinä ovat: 

1) Tiedote työterveyden yhteyshenkilöille
Yhteyshenkilölle
In English

2) Tiedote työterveydessä asioiville asiakkaille (PDF) -ohjeet työntekijöille asioinnista Terveystalossa. Toivomme, että voitte jakaa sen henkilöstöllenne.
Tiedote työntekijälle 
In English

3) PPT-esitys (ohjeet työntekijöille asioinnista Terveystalossa eli sama sisältö kuin em. tiedotteessa, PDF). Voitte halutessanne hyödyntää sitä kertoessanne henkilöstöllenne muutoksista työterveysasioinnissa. 


Materiaaleissa on tietoa mm. seuraavista tärkeistä henkilöstöänne koskevista muutoksista:

• Tietoa asioinnista ja ajanvarauksesta 1.6. alkaen
• Henkilö- ja potilastiedoista sekä yhteisrekisteröintiluvan antamisesta – kaikilta Terveystalossa 15.5. jälkeen asioivilta kysytään lupaa potilastietojen näkymiseen hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille. Jonotuksen asiakaspalvelussa voi välttää ottamalla käyttöön Terveystalon Oma Terveys 24/7 -palvelun ja vastaamalla yhteisrekisteröintilupaan siellä. 
• Oma Terveys 24/7 -palvelu korvaa DiacorPlus -palvelun 1.6.
• Kaikki työterveydessä asioivat ovat Terveystalon etuasiakkaita – mitä etuasiakkuus tarkoittaa 

Organisaationne työterveyssopimuksen uusintaan ja palvelukokonaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä saatte tukea sähköpostitse osoitteesta sopimusneuvonta@terveystalo.com tai numerosta 010 634 1000 arkipäivisin klo 9−15.

Toivotamme yrityksenne ja työntekijänne lämpimästi tervetulleeksi Terveystalon asiakkaaksi, ja haluamme palvella teitä jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla.

Ystävällisin terveisin,

Diacor terveyspalvelut Oy
Antti Aro

Suomen Terveystalo Oy
Jens Jensen

Lue aiheesta lisää täältä