Menu

HIFK:n pelipaita -arvonnan säännöt

1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Diacorin henkilökunta, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistuminen edellyttää Diacorin Facebook-sivun postauksesta kommentoimista, tykkäämistä tai jakamista. Diacor terveyspalvelut Oy ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

2. Kilpailuun osallistuminen

Arvontaan osallistutaan Diacorin Facebook-sivuilla tykkäämällä, kommentoimalla tai jakamalla 14.12.  julkaistua postausta. Tykkäys, jako tai kommentti tulee jättää kommenttikenttään ma 19.12.2016 klo 10.00 mennessä.

3. Järjestäjä

Diacor terveyspalvet Oy, Hiomotie 8, 3. krs. 00380 Helsinki
Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia markkinointi@diacor.fi.

4. Kampanja-aika

Kisa alkaa ti 14.12.2016 ja päättyy ma 19.12.2016 klo 10.00.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Diacor arpoo kampanja-ajan jälkeen kaikkien postausta kommentoineiden, tykkänneiden ja jakaneiden kesken yhden (1) HIFK:n jalkapallojoukkueen virallisen pelipaidan.  Voitto on henkilökohtainen ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan on ilmoitettava yhteystietonsa Diacorin sitä Facebookissa pyytäessä arvonnan jälkeen, jotta palkinto voidaan toimittaa voittajalle. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot 

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin ulkopuolisten käyttöön.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.