Silmälääkäreiden vastaanotot

Keskitimme monipuoliset palvelumme Diacor Ruoholahden silmäyksikköön, jotta voimme palvella Sinua entistä paremmin ja kattavammin.

Silmäyksikkömme on erikoistunut silmäsairauksien ennaltaehkäisyyn ja silmäsairauksien hoitoon. Silmälääkärimme ovat alansa ehdotonta parhaimmistoa ja he edustavat kaikkia silmälääketieteen erikoisaloja.

Silmälääkärimme hallitsevat alan viimeisintä tekniikkaa ja varmistavat osaamisen aktiivisella kouluttautumisella. Useat vastaanottavista silmälääkäreitämme toimivat myös silmäkirurgeina. Tämä mahdollistaa asiakkaalle saumattoman ja turvallisen hoitoketjun saman lääkärin vastaanotolta aina leikkaukseen ja jälkitarkatukseen.

Mikä on neuro-oftalmologi? 

Neuro-oftalmologin vastaanotolla tutkitaan asiakkaita, joiden näön alenemalle ei ole löytynyt syytä. Neuro-oftalmologi on perehtynyt kaksoiskuviin eli diplopiaan tutkimiseen, keskushermoston sairauksiin ja kasvaimiin liittyviin näköongelmiin sekä mustuaisten muutoksiin.

Silmän verkkokalvon ja lasiaisen muutoksiin ja hoitoihin perehtyneet silmälääkärit tutkivat silmän syvimpiä osia. Silmänpohjan rappeutuma ja verkkokalvon erilaiset verenkiertohäiriöt ja ovat yleisimpiä silmänpohjan muutoksia.

Ajanvaraus silmälääkäreille

Joko ajanvarauksesta puh. 09 7750 800, silmäyksiköstä puh. 09 7750 8160 tai internetistä tästä linkistä. Huom! Kaikkien silmälääkäreiden ajat eivät löydy internetajanvarauksesta.

 

Tuttu ja turvallinen Diacor Silmäyksikkö palvelee monipuolisesti silmiesi terveysasioissa.

Palvelemme Sinua arkisin

Ma-To 7.30-19

Pe 7.30-16

 

Tiedustelut ja ajanvaraus:
09 7750 8160

Taittovirheleikkaukset:
09 7750 8111

Taittovirheasiakkaille myös:
silmayksikko@diacor.fi

Diacor Ruoholahti
Silmäyksikkö
Porkkalankatu 22 C
00180 HELSINKI

 
Diacor Facebook Best Workplaces Europe 2013 Suomen paras työpaikka 2013 Suomen paras työpaikka 2012 Suomen paras työpaikka 2011